Passionerad Utvecklare inom Embedded Systems till Consilium

Consilium Marine and Safety söker Passionerad Utvecklare inom Embedded Systems.

R&D-avdelningen består av flera utvecklingsteam specialiserade inom systemdesign, mjukvara, elektronik, mekanik och verifiering av våra brand och gassystem. Vi har ett nära samarbete med många andra avdelningar inom Consilium.

Vi söker nu utvecklare till vårt mjukvaruteam som arbetar med design, implementation och underhåll av mjukvaran i våra brand- och gassystem.

Du kommer få möjlighet att jobba med programvara för Embedded Systems, vilket till exempel innebär att implementera funktioner i C++, med moderna verktyg och metoder. I plattformen ingår också både interna och externa kommunikations-protokoll.

Vi söker personer för olika roller vilket gör att olika erfarenhetsnivåer kan vara intressanta. Både du som har flera års erfarenhet inom området samt du som har arbetat något år är intressanta kandidater.

Vi söker dig som har en sann passion för programmering! Sannolikt är du civilingenjör eller högskoleingenjör inom data, elektronik eller motsvarande. Du har erfarenhet av C++, objektorienterade principer, datakommunikation och god förståelse för mjukvarans samspel med hårdvara. Det är meriterande med erfarenhet inom Linux, Git Lab, Unit-test samt med arbetsmetodik inom Scrum.

Mycket god språklig kompetens i svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper består framförallt i att du har en stor känsla för ordning och struktur. Du är van vid att samarbeta och kommunicera med flera olika parter. Vi är ett tight team som månar om att lyckas tillsammans.

Vi erbjuder: En roll där du som är intresserad av Embedded Systems kan få använda din förmåga till kreativa lösningar, stort eget ansvar och att tillhöra ett team som vill uppnå resultat tillsammans.

I denna rekrytering samarbetar vi Badenoch & Clark. Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan! Sista ansökningsdag är 30 juni, men ansök gärna så snart som möjligt då vi gör urval löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Kristina Andersson, på kristina.andersson@badenochandclark.se eller 031-7207215.
Badenoch & Clark använder personlighets- och kapacitetstest som urvalsmetod för rättvis och fördomsfri rekrytering.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom