Operations Engineer/ Driftingenjör till Outokumpu Special Coil Nyby

Betavdelningen på Kallvalsen Nyby består av två glödgnings- /betningslinjer, två valsverk, valsslipar samt två bandslipar och har ca 80 anställda. På avdelningen ska det finnas tre Driftingenjörer och nu söker vi två nya kollegor.


I rollen som Driftingenjör kommer du att ansvara för att driva och följa upp kvalitets- produktivitets- och kostnadsförbättringar i våra glödgnings- och betningslinjer. Du kommer bland annat att:

  • Leda arbetet med kvalitetshöjande åtgärder inom avdelningen
  • Leda maskinmöten samt följa upp åtgärder
  • Ansvara för processoptimering tillsammans med personal
  • Kontinuerligt säkerhetsarbete, bland annat utredningar vid tillbud, risker och olyckor.


Du kommer att ha ett nära samarbete med operatörer i linjen samt med teknik-, underhålls- och logistikavdelningen.


Nu söker Outokumpu två nya kollegor som har högskoleutbildning inom maskinteknik eller kemi. Vi ser det som meriterande om du har jobbat några år med förbättringsarbete eller praktiskt utvecklingsarbete i produktionsmiljö.


Vi vill att du är kvalitetsmedveten och att du på ett självständigt och strukturerat sätt kan driva dina egna projekt. Det är av stor vikt att du är kommunikativ och har förmåga att få med dig andra i dina projekt. Tjänsten ställer krav på att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.


Start: Snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Placering: Torshälla

Lön: Fast månadslön enligt avtal


I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad och frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenni Jannering 073-343 40 63 eller Sonja Sand 070-332 08 50. Välkommen med din ansökan på www.randstad.se senast den 15 februari 2017.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.