Öhlins Racing AB is now looking for a Key Account Manager for CES

CES är en ventilteknik för kontinuerligt ställbara stötdämpare som idag i finns i bilar från bl a BMW, Nissan, Renault, Volkswagen och Volvo. CES är det snabbast växande affärsområdet inom Öhlins och vi satsar nu hårt på utveckling av nästa generations teknik och även mot nya applikationer för sportbilar och motorcyklar. CES kunder är samtliga internationella och i de flesta fall stora stötdämpartillverkare och/eller systemleverantörer inom fordonsbranschen. Marknadsandelen för CES har ökat kraftigt de senaste åren och vi ser fortsatt goda tillväxt- och utvecklingsmöjligheter för denna väletablerade teknik.

Öhlins Racing behöver därför förstärka vår organisation och söker nu en Key Account Manager med placering vid vårt huvudkontor i Upplands Väsby eller CES utvecklingskontor i Jönköping.

Som Key Account Manager kommer du ha ansvar för löpande kommersiella frågor och projekt mot en eller flera av våra kunder. Du rapporterar till General Manager CES Sales and Operations.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 


  • Ansvar för löpande kommersiella frågor hos en eller flera kunder, inklusive kalkyl- och offertarbete, förhandlingar, fakturering, uppföljning och resultat rörande Öhlins affärer med CES-kunder.
  • Koordinering och projektledning av applikations- och industrialiseringsprojekt inom ett visst konto/vissa konton.
  • Deltagande i arbetet med CES leverantörskedja och koordinering av löpande produktion och leveranser till kund.

 

Kvalifikationer
 

  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom ex. maskinteknik, hydraulik, mekatronik eller industriell ekonomi.
  • Erfarenhet av kommersiellt ansvar vid internationella affärer och tillhörande förhandlingar.
  • Erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande.
  • Goda kunskaper om projektmodeller och kvalitetssystem.
  • Talar och skriver engelska flytande. Ytterligare språkkunskaper är meriterande

 

Personlig profil 


Vi lägger stor vikt vid din person. För att fungera i rollen krävs att du har

  • hög integritet
  • god samarbets- och kommunikationsförmåga.

 

Tjänsten är placerad vid Öhlins Racings huvudkontor i Upplands Väsby, Stockholm eller vid CES utvecklingskontor i Hovslätt, Jönköping. I tjänsten ingår en del resor till kunder och leverantörer främst i Europa och Japan, men även andra delar av världen.

Då Öhlins har många män anställda ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst


Kontakt

Har du frågor om tjänsten, kontakta General Manager CES Sales and Operation, Magnus Melin, på telefonnummer 08-546 026 94.
 Din ansökan vill vi ha senast 2017-09-30. Urval sker löpande.

Mer information om företaget finner du på www.ohlins.com

Att arbeta på Öhlins 


Öhlins verksamhet vilar på vårt verksamhetssystem, ÖVS. ÖVS fokuserar på ständiga förbättringar av våra processer, där säkerhet, kvalitet, leverans och ekonomi är prioriterade områden. Genom ÖVS lyfter vi också fram de beteenden vi tror är viktiga för ett framgångsrikt företag, exempelvis att vara lösningsorienterad och att kommunicera aktivt. Eftersom innovation och nytänkande är avgörande för Öhlins verksamhet, är vi måna om att våra medarbetare ska få möjlighet att kontinuerlig vidareutveckla sig i sina roller. Därför arbetar vi bland annat med individanpassad kompetensutveckling.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.