Objektledare till Scania Cab Development

Vill du vara med och utveckla världens bästa hytt? Då har du möjligheten nu. Vi söker objektledare till Scanias hyttutveckling inom Research and Development.

Dina arbetsuppgifter

Du jobbar med spännande framtidsprojekt som syftar till att ytterligare öka Scanias konkurrenskraft. I arbetet ingår att koordinera och planera uppdrag inom hyttutveckling och du arbetar tvärfunktionellt tillsammans med bl a produktion, inköp, marknad och våra externa leverantörer. Om du söker en tjänst med varierande arbetsuppgifter och är beredd att ta ett stort ansvar – så är det här jobbet för dig.

Din profil

Du är högskole- eller civilingenjör med några års erfarenhet från produktutveckling eller produktion. Du har en stark egen drivkraft och har lätt för att samarbeta med andra. Dessutom gillar du att jobba strukturerat och vill utmana våra processer för att förbättra. Du är positiv och prestigelös med god förmåga att leda andra människor samt har förmåga att lyssna och kommunicera och förstår vikten av att vi ska lyckas tillsammans. Arbetsuppgifterna innebär internationella kontakter, varför det är viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift på engelska.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress

För mer information

Kontakta gärna Eva Borup, chef för Project Management, tel 08-553 524 29

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Med anledning av semester är ansökningstiden förlängd. Vår ordinarie semesterperiod är veckorna 29 – 32.

Om du har problem med att fullfölja din ansökan, kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com

Ange Jobbid och annonsrubriken i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att kunna göra din ansökan komplett.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.