Objektledare till Cooling systems

Cooling systems utvecklar, konstruerar och installerar de chassiinstallerade systemen för laddluftkylning, kylvätskekylning, hyttklimat och luftoljekylning. Det dagliga arbetet sker i tätt samarbete med andra konstruktions- och provningsgrupper, samt med fordonstillverkaren MAN. Många av komponenterna utvecklas tillsammans med utvecklingsleverantörer. Gruppen Cooling systems ingår i sektionen Vehicle fluid mechanics and temperature management.

Dina arbetsuppgifter

Uppdraget som objektledare innebär att du från objektgruppen hjälper till att efterfråga leveranser och planer för att nå projektmål och lösa avvikelser på både artikel- och systemnivå. Du kommunicerar projektinfo och hjälper gruppen att hålla rätt kommunikation med tvärfunktioner. Du hjälper konstruktionsgruppen att blicka framåt genom att stödja långsiktig planering och att förebygga och utjämna toppar i arbetsbelastningen. Med daglig styrning som verktyg är du med och identifierar vad som fungerar respektive inte fungerar i det dagliga arbetet, samt initierar och driver planering och förbättringsarbete där det behövs.

Du kommer ha en viktigt roll i spännande framtidsprojekt som syftar till att ytterligare stärka Scanias konkurrenskraft. Du har goda möjligheter att påverka din egen utveckling, och beroende på din erfarenhet finns möjlighet att leda sektionsövergripande objekt och prova på nya sätt arbetssätt inom projektledning.

Din profil

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör med teknikintresse. Har du tidigare erfarenhet från objekt-/projektledning eller från Scanias tvärfunktioner ser vi det som meriterande. Du vill på ett självständigt och strukturerat sätt driva arbetet framåt tillsammans med dina kollegor. Du är driven, strukturerad och ansvarskännande och trivs i en dynamisk arbetsmiljö samt har förmåga att på ett positivt sätt stödja objektmedlemmarna att leverera till projekten. Du ser förbättringsarbete som en självklar och viktig del av det dagliga arbetet. Du vill utveckla dina personliga ledaregenskaper och vara med och påverka arbetssätt inom gruppen och sektionen.

För mer information

Kontakta gärna Kristin Odsberg 08-553 53286, 0707-903286

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com

OBS! Ange Scanias Job Id 20177739 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom