Objektledare inom akustik för helfordon

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Just nu söker vi en objektledare inom akustik för helfordon!

Gruppen Acoustics, complete vehicle, vid Scania Technical Center i Södertälje är med och utvecklar framtidens lastbilar avseende ljud, såväl externt som internt i hytten.

Vi ansvarar för fordonets akustiska egenskaper och stödjer konstruktionsgrupper och utvecklingsprojekt med analyser från mätningar/prov och simuleringar. Akustiken på komplett fordon ska ha förutsättningar att uppfylla lagkrav vilket vi verifierar, liksom att hyttens ljudmiljö uppfyller Scanias högt ställda krav.

Vad erbjuder vi dig?

 • En tjänst där du själv kan påverka utformningen, strukturen, ledarskapet och informationsflödet mellan gruppen och projekten.
 • Återkommande avstämningar av din utvecklingsplan för att ge dig möjlighet att dina utvecklingsmål.
 • En utvecklande arbetsmiljö för projektplanering, teknik och lagarbete. Det är viktigt att vi trivs på jobbet och du är en viktig del för att vi ska lyckas.
 • Dina arbetsuppgifter

  Arbetet som objektledare innebär att, i nära samarbete med provningsingenjörerna i gruppen, planera funktions- och certifieringsprov i projekt som berör akustik. För att lyckas följer du projektens utveckling genom projektmöten och andra forum. Du är länken mellan projekt och gruppen. En viktig del av uppdraget är att blicka framåt genom långsiktig planering och jämna ut toppar i arbetsbelastningen.

  Din profil

  Du är högskole- eller civilingenjör med teknikintresse och några års erfarenhet från Scania eller motsvarande. Tidigare erfarenhet från koordinering ser vi som starkt meriterande. Som objektledare för den här gruppen ska du obehindrat kunna växla mellan detaljer och helhetsperspektiv. Du tycker om att se helheten och jobbar tvärfunktionellt inom hela Research&Development. I rollen är det viktigt att på ett självständigt och strukturerat sätt kunna driva arbetet framåt tillsammans med oss. Du är flexibel och har en förmåga av att kunna hantera flera uppgifter parallellt. Hos oss är förbättringsarbete, både inom egen grupp och tvärfunktionellt en viktig del i det dagliga arbetet.

  För mer information

  Kontakta gärna gruppchef Anna Lag, RTRN: 08-553 51769.

  Ansökan

  Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

  Ansök via HR InLine/Jobbsök senast den 2019-09-29 . Job Id 20192624.

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

  Aktuellt inom