Objektledare för Kablage Powertrain

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

 

Vill du vara länken mellan linjen och projektorganisationen?

Vi står just nu inför en spännande tid då mycket nytt ska utvecklas för framtida motorer och växellådor. Nu söker vi på 

Powertrain Cable Harness

en ny objektledare.

 

Dina arbetsuppgifter

Som en objektledare kommer du att vara att vara länken mellan projekten, linjeorganisationen och berörda tvärfunktioner i utvecklingsprocessen, från de första konceptstudierna till de slutliga verifieringarna när nya produkter införs. Dina huvuduppgifter är att ansvara för att tidplaner/leveransplaner upprättas, leda, kommunicera och följa upp våra åtaganden till projekten enlig PD-processen.

Arbetet är tvärfunktionellt och du förväntas driva objektets frågor på ett professionellt sätt och verka för att smidigt komma fram till lösning. Din förmåga att samverka och skapa förtroende är mycket viktigt samt att du är tydlig i din kommunikation med andra.

Du trivs med att arbeta självständigt och har samtidigt gruppens/objektets resultat i fokus. Du är utåtriktad och har god förmåga att utveckla och upprätthålla tvärfunktionella kontaktnät.

Du samarbetar med andra objektledare och tillsammans utgör ni ett team som kan backa upp varandra vid behov. 

 

Din profil

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör och vill utvecklas både inom ledarskap och teknik. Du är en strukturerad person med känsla för detaljer och du gillar att arbeta i ett högt tempot. Vi ser att du är glad och utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor, liksom stor drivkraft och initiativförmåga. Du är inte rädd för att göra din röst hörd i större sammanhang.  

Din tekniska utbildning ger dig förmågan att se hur komponenter och system samverkar och du kan dra slutsatser hur dessa påverkar våra leveranser. Goda kunskaper om PD-processen samt AROS är ett krav.

Erfarenheter som konstruktör, inköpare, objektledning eller uppdragsledning är meriterande men inget krav. Viktigast är dock att du har ett intresse för ny teknik och när de vanliga arbetssätten inte fungerar hittar du nya vägar som tar oss vidare mot att göra Scania till ledare inom hållbara transporter.

Känner du att ovanstående stämmer in på dig och är du sugen på att komma in i en värld med stora utvecklingsmöjligheter, tveka inte att söka idag! 

 • Säkerställa att gruppens alla leveranser håller tidplanen samt koordinering av detta internt, men även tvärfunktionellt i projekten.
 • Vara gruppens representant (konstruktörshatten på) för alla objekt där vi är berörda.
 • Stötta konstruktörerna vid planering av leveranser i nya projekt samt ändringar i befintliga produkter.
 •  

  Vi erbjuder

  Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis kostnadsfri träning på Scanias egna  hälsocenter Gröndal, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris, möjlighet till personalbil och mycket mer. Vi erbjuder även direktbuss mellan Stockholm Central och Södertälje via Liljeholmen med Scania Job Express för snabb och bekväm pendling till arbetet. 

   

  Ytterligare information

  Kontakta gärna Magnus Nilsson, gruppchef

  Powertrain Cable Harness, tel 08 553 821 79, magnus_m.nilsson@scania.com

   

  Ansökan

  Sista ansökningsdag är den 26 augusti. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Urval sker löpande.

  Om du har problem, kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com

  Ange Scanias Jobb Id och annonsrubrik i ämnesraden.

  Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta kopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att göra din ansökan komplett.

   

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

  Aktuellt inom