Nordic Vision and Identification Solutions Manager

Din uppgift blir att etablera ifm som föregångare i det framväxande 3D- och identifieringsfältet inom samtliga ovan nämnda områden, men också inom områden som samarbetande robotar, trafik, vård och omsorg och alla andra områden som är i linje med ifm:s företagsvision.

Ditt geografiska område blir Danmark, Sverige och Finland med basen i Sverige.


Befattningen

Du ska identifiera kunder som har rätt potential för oss och kontakta dem för en presentation av vårt produktsortiment. Eftersom ifm:s dotterbolag i dessa tre länder har lång erfarenhet och upparbetade affärskontakter kan våra lokala försäljningsteam hjälpa dig att boka in möten om det skulle behövas. Upptäcka nya möjligheter, övervaka fälttester och säkra order – du kommer att vara ansvarig för hela säljcykeln. Vid behov engagerar du våra applikations- och supporttekniker för att säkerställa en smidig test- och integrationsprocess.


Vi söker någon som:

  • har bred erfarenhet av försäljning av produkter för maskinövervakning, industriell övervakning och 3D-bildbehandling,
  • är beredd att göra regelbundna tjänsteresor i ovan nämnda länder,
  • har mycket god kommunikationsförmåga och engelskakunskaper på affärsnivå.


Vi erbjuder:

Förutom ett utmärkt ersättningspaket och attraktiva arbetsvillkor kommer du att arbeta med dynamiska och motiverade kollegor i ett internationellt team som ligger i framkant inom ett mycket innovativt industriellt område. Genom återkommande utbildningar och möten ser vi till att du håller dig uppdaterad med den senaste utvecklingen och branschnyheterna.


Skicka in din ansökan nu då vi gör löpande urval, vi ser fram emot att få höra av dig!


Skicka din ansökan till maria.holmlund@ifm.com med rubrikraden Ny Teknik Jobb.