Montör till Scania

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Just nu söker Scania montörer till olika enheter inom verkstadsproduktionen.

Arbetsuppgifter

Som montör på Scania monterar du motorer, fram- och bakaxlar, växellådor alternativt buss- eller lastbilschassier. Arbetet utförs på arbetsstationer vilket kräver att du tar ett stort eget ansvar men ställer även höga krav vad gäller samarbete i grupp. För att du ska få en bra start börjar anställningen med en introduktionsutbildning där du får veta mer om Scanias kärnvärden och kultur, din arbetsroll samt den ergonomiska arbetsmiljön.

Din Profil

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, flexibel och noggrann. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara en lagspelare som tar egna initiativ när det behövs. Som person sätter du säkerheten i första rummet och är lyhörd för feedback. Tidigare erfarenhet av arbete inom industri- och produktionsmiljö är meriterande men inget krav.

Du som söker tjänsten har:

 • Godkänd gymnasieutbildning
 • Goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift
 • God fysik då det är ett arbete med hög arbetstakt och ibland även tunga arbetsmoment
 • Ytterligare information

  Scania erbjuder en visstidsanställning på 6 månader upp till 24 månader med möjlighet till fast anställning. Alla tjänster avser heltid, 2-skift eller dagtid.

  Som ett kvalitativt led i rekryteringsarbetet genomgår alla slutkandidater en bakgrundskontroll och en hälsoundersökning. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag.

  Ansökan

  Om du är intresserad av att söka tjänsten hänvisar vi till en annons på Randstads hemsida. Detta är en direktrekrytering på Scania i Södertälje men Randstad har hand om hela rekryteringsprocessen. För att komma till denna annons kan du klicka på länken här nedan:

  Det går även att gå in på

  , skriv Scania i sökfältet så hittar du aktuella tjänster till Scania som Randstad rekryterar.

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

  Aktuellt inom