Mjukvaruingenjör till Knightec i Göteborg

Knightec söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Vi är ett värderingsstyrt teknikkonsultföretag som vågar vara bäst, överträffar förväntningar och visar omtanke för både medarbetare och kunder. Vill du förstärka vårt team av mjukvaruingenjörer som genom mångfaldigt samarbete och avancerad produktutveckling gör skillnad, varje dag?

På Knightec arbetar du i tekniska utvecklingsteam både internt på vårt kontor i centrala Göteborg, men också i team hos våra kunder. Våra team består av en kombination av seniora och juniora medarbetare och vi arbetar och verkar för en mångkulturell miljö. Vi utvecklar mjukvara och elektriska system till olika kunder och branscher såsom space technology, medtech/life science, automotive industrin eller tekniska konsumentprodukter av olika slag. Vi har även en specialistavdelning inom Knightec som arbetar med mjukvara och hårdvara inom ”safety” och ”security” för inbyggda system. För den som är intresserad finns också möjlighet att deltaga i akademiska forskningsprojekt ihop med kunder och högskolor.

Vi söker dig som är ambitiös och driven, och tillsammans med dina kollegor vill arbeta i tekniska utvecklingsprojekt, ofta med stora utmaningar och krav på kvalité. Vi sätter stort värde vid personlig och professionell utveckling och det är dina egna ambitioner som sätter gränserna. Allteftersom du utvecklas ökar möjligheterna till specialistuppdrag, eget ansvar att själv leda och styra tekniska team/projekt, arkitektur och system.


Kvalifikationer

Hos oss kommer du att få möjlighet att specialisera dig i den riktning du brinner för, både genom tekniskt utvecklingsarbete och utbildningar/kurser parallellt. Kanske är du redan specialist med många års erfarenhet, alternativt kommer relativt ny från din ingenjörsutbildning.

  • I grunden har du en B.Sc eller M.Sc. inom data/elektronik/mekatronik/computer science eller motsvarande
  • God kommunikationsförmåga på svenska och/eller engelska

På Knightec strävar vi efter både personlig och professionell utveckling genom arbete i utmanande uppdrag tillsammans med kunder och kollegor som ofta är världsledande i sina produkter. Förmåner som tjänstepension, friskvårdsbidrag och gruppsjukvårdsförsäkring erbjuds också.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.