Mjukvaruingenjör C, C++ till Knightec i Stockholm

Knightec söker just nu efter en lösningsorienterad mjukvaruutvecklare. Gillar du att samarbeta för att utveckla de bästa lösningarna för våra kunder? Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

Som konsult på Knightec arbetar du i varierande uppdrag, både längre och kortare, inom olika branscher och du har en nära dialog med våra kunder. På ett affärsmässigt sätt vågar vi vara bäst genom att förstå våra kunders behov och ta fram lösningar som utvecklar både våra kunder och Knightec. Samarbete är en viktig del i vår vardag och på Knightec har du ca 550 härliga kollegor att utbyta erfarenhet och kunskap med. Tillsammans gör vi skillnad

De projekt du kommer att arbeta i är produktutvecklingsprojekt inom mjukvara ofta med inriktning mot inbyggda system. Uppdragen utförs i samarbete med kund och i tvärfunktionella team vilket ställer krav på din kommunikationsförmåga, såväl på svenska som engelska.

Har du minst två års erfarenhet av mjukvaruutveckling samt erfarenhet av exempelvis C/C++ eller inbyggda system är du mycket intressant för oss. I grunden har du en ingenjörsutbildning inom mekatronik/data/mjukvaruutveckling eller motsvarande. Erfarenhet från säkerhetskritiska system är meriterande även programmeringskunskap inom .NET/C# .

Hos oss är det du själv som sätter gränserna för din utveckling. Vi stöttar. Allteftersom du utvecklas ökar möjligheterna till specialistuppdrag, eget ansvar att själv leda team, större projekt, erbjudanden eller kunder. Vi arbetar aktivt med att stärka vårt kunnande inom mjukvara tillsammans med våra kunder och som konsult har du en viktig roll i detta arbete. Om du är intresserad av att arbeta på ett karriärföretag med fokus på utveckling och eget ansvar, skriv gärna några rader om vad du kan tillföra Knightec och bifoga ditt cv i en ansökan till oss.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.