Mekanikkonstruktör till företag inom antennteknik, Göteborg

Vi revolutionerar antennmarknaden inom 5G och bilradarteknik och Gapwaves står inför en mycket spännande framtid. Idag är vi 28 anställda inom olika områden med huvudkontor i Göteborg, vi sitter i moderna lokaler vid klippan, med härlig utsikt över hamn och Älvsborgsbron – en fantastisk miljö!

Som mekanikkonstruktör erbjuder vi dig en spännande och utmanande roll där du tillsammans med dina kollegor arbetar från idé med kunden till färdigutvecklad och tillverkad produkt. Vår vardag är dynamisk och sprudlar av energi och framåtanda. I rollen får du arbeta med teknik i framkant, delta i forskningsprojekt och arbeta nära både kunder och leverantörer.
 

Arbetsuppgifter

Du arbetar med en produktionsnära produktutveckling som ställer praktiska krav då vi tar fram prototyper och verifierar dessa i vårt egna labb.

  • Produktutveckling med teamet och i starkt samarbete med kollegorna
  • Grundkonstruktioner och förbättringar
  • Teknikmöten med kunder, leverantörer och tillverkare
  • Prototyptillverkning 
  • Tillverkningsunderlag
  • Simulering och hållfastighetsberäkningar
  • Dokumentation


Din profil

Du har tidigare erfarenhet av konstruktion inom elektroniknära mekanik gärna från Telecom, radar och antennindustrin. Du behärskar Solidmodellering & ritningsgranskning i 2D. Vi tillverkar våra produkter med hjälp av formsprutning, ytbeläggning och metalisering av plast, gjutning i aluminium och zink. Produkterna tas även fram genom etsning, laserskärning och 3D printing.

Som person är du teknisk intresserad, modig, utåtriktad och engagerad. Vi arbetar hårt med att skapa ett vinnande team och självklart är du därför också en stark teamspelare som trivs med de förändringar som blir naturliga för ett företag i tillväxt. Du behärskar Engelska och har en högskoleutbildning som maskiningenjör eller motsvarande erfarenhet.
 

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Marcus Hasselblad på Gapwaves, 0709-872844, frågor om rekryteringsprocessen kontakta Mattias Lyckberg på Intenso Teknikrekrytering, 0733-336080.
 

Ansökan

Urval sker löpnade vi ber dig därför att ansöka snarast.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom