Mekaniker till gruppen NTAW transmissionsutvecklingen

NTAW ansvarar för prototypbyggnation av hela transmissionen inklusive alla typer av växellådor samt centralväxlar, navreduktioner och kardanaxlar inom Scania. Våra uppdrag varierar från experimentella funktionsprov över standardiserade riggprov till fältprov hos utvalda kunder i världen. Vi jobbar i alla utvecklingsfaser och det finns en stor frihet att vara med att påverka hur idéerna ska förvandlas till konkreta lösningar.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med provningsingenjören ansvarar du för genomförandet av era provningsuppdrag. Du bygger, modifierar och demonterar provobjekten. Din specialitet kommer att vara retarder. Du riggar och utför inspektioner och servicearbeten under provet. Vid fältprov åker du tillsammans med en provningsingenjör till utvalda kunder i världen för att utföra de inspektioner och mekaniska arbeten som behövs.

Din profil

Du har en stor ambition att vilja förbättra våra produkter. Du är lösningsfokuserad, flexibel samt har en vilja att påverka.  Du håller dina lovade leveranser med hög kvalitet i en värld under ständig förändring. Att aktivt bidra med dina idéer och arbete i ett mindre arbetslag inspirerar dig, men du kan även arbeta självständigt.

Du kommunicerar väl på svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har erfarenhet av arbete med tunga fordon samt teknisk gymnasial utbildning.  Körkort klass B är ett krav, klass C är meriterande.

Arbetet innehåller tunga lyft. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information

Du är välkommen med frågor angående tjänsten till Jörgen Fredriksson,  08- 553 82767.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.