Mekaniker - Helsingborg, region Syd

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vi söker nya medarbetare till våra verkstäder i Region Syd.

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö i moderna verkstäder med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som hjälper dig att växa med uppgifterna och du har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling inom Scaniaorganisationen.

 

Dina arbetsuppgifter

I din roll som mekaniker är du en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet. Arbetsuppgifterna innebär att utföra service och reparationer på motorer, lastbilar och bussar. 

Din profil

Du har fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande. Vi vill att du har erfarenhet av arbete med tunga fordon sedan tidigare.

Du är en van dataanvändare då arbetet i många moment kräver systemförståelse där du kopplar upp dator mot fordonet med t.ex. SDP3 och Multi.

B-behörighet är ett krav, C och D är meriterande.  Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer på ett professionellt sätt med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater och känner en självklarhet i att vara delaktig i förbättringsarbete av våra processer och metoder. 

Ytterligare information

Vill du veta mer ? Kontakta gärna Mirza Jusupovic, Verkstadschef Helsingborg på tfn 010-706 67 22.

Tjänsterna är på heltid och arbetstiden är 07:00 – 24:00.  

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och för tjänsten relevanta betygskopior. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.  Välkommen med din ansökan.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom