Mekaniker - Häggvik, region Stockholm

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna och har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling inom Scaniaorganisationen.

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker arbetar du med att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släp samt påbyggnationer. 

Du ansvarar för att utföra reparationer på komponenter i alla mekaniska, pneumatiska och hydrauliska system. Med hjälp av våra reparationsmetoder och program gör du felsökning och reparation av elsystem. Du är en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet.

Din profil

Du har fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande. Vi vill att du har erfarenhet av arbete med tunga fordon sedan tidigare.

Vi ser gärna att du har god el-kunskap och ett genuint intresse inom området då fordonens system idag är komplexa. Har du även certifikat som kylmontör kategori 1 för tunga fordon är det meriterande. Du är en van dataanvändare då arbetet i många moment kräver systemförståelse där du kopplar upp dator mot fordonet med t.ex. SDP3 och Multi.

B-behörighet är ett krav, har du även C- och D-behörighet är det meriterande.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater och känner en självklarhet i att vara delaktig i förbättringsarbete av våra processer och metoder.  

Ytterligare information

Vill du veta mer? Kontakta gärna Michael Flygare (Stf Servicechef), 010-708 08 78 eller Nicklas Hjälström (Servicechef), 010-706 62 44.

 

Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetstiden sker schemalagt då våra öppettider är mellan kl. 07:00-22:30.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom