Mechanical Design Engineer (konstruktör)

TTS är i ett spännande skede med många projekt som löper flera år framöver och söker nya medarbetare. Välkommen till ett företag med stark marknadsposition och god teamkänsla!

I rollen som konstruktör arbetar du med design av stålstrukturer som TTS Marine AB har i sin produktflora enligt etablerade processer och kundens tekniska specifikationer. Du kommer dessutom ha tätt samarbete med inköp och logistik samt med TTS andra kontor runtom i världen. Dessa interaktioner kräver att du har en god teknisk förståelse och goda kunskaper i engelska. 

En konstruktör ingår i en projektorganisation och ansvarar för att designa och ta fram 2D-ritningar samt att ge inköp input och rätt stöd i inköpsarbete. Du kommer även att stödja R&D och sälj i deras arbete.

"Mitt namn är Niklas Pettersson och jag har jobbat som mekanikkonstruktör sedan 2013. Som mekanikkonstruktör på TTS får man ta tag i utmanande och utvecklande projekt, referensbaserat alt. ny design, där det handlar om att lösa, klura, mekanikberäkna och konstruera helhetsfungerande produkter utefter kundens önskemål/ begränsningar och hänsyn till klassregler. Det handlar oftast om stora stålkonstruktioner som är mekaniskt opererande med hydraulik eller el. snabba projekt, bred produktportfolio och stora konstruktioner gör dagen omväxlande och intressant." 


För att lyckas som Design Engineer på TTS Marine tror vi att du:

  • Tycker att design är rolig.
  • Är noggrann, strukturerad, analytisk.
  • Har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ, kan prioritera när arbetstempot är högt.
  • Tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.
  • Är social, gillar högt tempo och att skapa resultat.
  • Har goda kunskaper i Auto CAD och 3D modellering.


Kontakt

Om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rebwar Venya, Deputy VP Design, på telefon: 031-7257859.

Ansökan
Om du känner att det är just dig vi beskriver så tveka inte! Ansök så snart som möjligt, då vi jobbar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom