Mättekniker inom bearbetning

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

 

Global produkt – global kvalité

Vi söker engagerade och serviceinriktade mättekniker till våra bearbetningsenheter DM och DX.

Mätteknik är ett eget verkstadsområde inom bearbetningen, där vi tar ägandeskap av all mätutrustning och alla mätmetoder. Hos oss hittar du en modern verksamhet där teknik, miljö och människan står i fokus.

Dina

arbetsuppgifter

innefattar allt från produktionsmätningar, framtagning av mätstrategier, skapande av mätprogram, insamling och analys av mätdata för återkoppling till våra kunder i produktion. Parallellt ingår support till produktion vid utredningar av eventuella kvalitetsavvikelser och mätmaskinshaverier.

Service, ägandeskap, kompetens och proaktivitet är fyra starka ledord, med stort eget ansvar som nyckeln till framgång.

Mätteknik erbjuder varierande och komplexa arbetsuppgifter, där noggrannhet och en µ är vardag, i en tekniskt avancerad miljö.

Din profil

Du är serviceinriktad och prioriterar kundens behov och är bekväm med att tillhöra en serviceorganisation. Andra egenskaper du bör besitta är kvalitetsmedveten och noggrann.

Kommunikation med interna- och externa kunder samt med leverantörer förekommer dagligen därför lägger vi stor vikt att du känner dig bekväm med detta och är behärskar svenska och engelska flytande, i både tal och skrift.

Utbildning inom mätteknik/skärande bearbetning eller likvärdig erfarenhet är ett krav.

Du blir en viktig del av Scania

- Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och vårt ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida

.

Ta reda på mer!

Kort film om vår verksamhet,

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Carina Fred Odljung 08-553 701 96 eller

Daniel Vallin 08-553 838 22.

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Urval och intervjuer kommer att starta vecka 33.

Ansök via HR InLine/Jobbsök på Scania senast den 2018-09-30

Jobbid 20181167

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom