Materialplanerare till Scanias Transmissionsbearbetning

Är du en utbildad högskole- eller civilingenjör med intresse för logistik? Har du erfarenhet av eller vill utvecklas inom materialplanering? Vi söker nu en materialplanerare till Scanias Transmissionsbearbetning. Läs mer nedan och ansök redan idag! Vi är en grupp om tretton tjänstemän som arbetar med att bevaka, förbättra och vidareutveckla Transmissionsbearbetningens flöden och arbetssätt. Vi har varierande bakgrunder och stöttar verksamheten i flera led, från dagligt och operativt till strategiskt och långsiktigt.

Dina arbetsuppgifter

Som materialplanerare medverkar du till att skapa en effektiv leverantörskedja med hög kvalitet för att säkra materialförsörjningen till produktionen. Daglig uppföljning och kravställning på våra leverantörer är en central del i arbetet. Långsiktigt driver vi utveckling av leverantörskedjan för att uppnå ännu bättre resultat, med bland annat leverantörsbesök som ett av verktygen.

Som materialplanerare har du resultatansvar för ditt egna sortiment när det gäller leveransprecision, lagervärde samt att långsiktigt utveckla och förbättra samarbetet med leverantörerna i sortimentet.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning mot produktion och logistik samt/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du bör vara analytisk och har genom struktur, kunskap och drivkraft förmågan att se helheten samtidigt som du är noggrann med detaljer.

För att lyckas i tjänsten som materialplanerare ska du vara kommunikativ och ha god samarbetsförmåga. En förutsättning är att du är bekväm med att tala och skriva på svenska och engelska, med tanke på att vi använder oss av både svenska och utländska leverantörer. Goda excelkunskaper är meriterande.

Vi erbjuder

Som materialplanerare får du en mycket bra start på din karriär inom Scania. Du får ett stort nätverk där du i framtiden kan fördjupa dig inom logistik eller bredda dig inom ett av de specialområden som du är mest intresserad av. Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete i ett team där du kommer ha stor möjlighet att utveckla våra arbetssätt och metoder.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis kostnadsfri träning på Scanias egna hälsocenter Gröndal, personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Vi erbjuder även direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express för snabbare pendling till och från arbetet.

Ytterligare information

För mer information om tjänsten kontakta Gruppchef Annelie Broman, 08 – 553 854 37 alt. 076 – 050 99 26 eller Team Leader Marcus Stenberg, 08 – 553 857 93.

Ansökan

Urval och Intervjuer kommer att ske löpande. Ansök via HR InLine/Jobbsök senast den 31 januari. Job Id 20176482

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com

OBS!

Ange Scanias

Job Id 20176421

i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.