Maintenance Manager, Financial Services & Treasury IT

Scania genomgår för närvarande en spännande omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar. IT och samverkan med omvärlden är en avgörande del i denna transformation. Gruppen Financial Services & Treasury IT arbetar med IT-tjänster som används inom Scania globalt. Gruppen arbetar aktivt inom förvaltning, support och nyutvecklingsprojekt. Vi har löpande samarbete med en globalt utspridd verksamhet vilket medför många kontaktytor och samarbetsformer.


Dina arbetsuppgifter


Du ansvarar för att samtliga aktiviteter inom ditt förvaltningsområde blir genomförda med kvalitet, både enligt verksamhetens och egna organisationens krav och behov. I arbetet ingår att säkerställa att processer för problem, incidenthantering och förändringar fungerar bra. Finansiell uppföljning och livscykelhantering inom förvaltningsområdet ingår som en naturlig del i arbetet.


Inom ditt förvaltningsområde är du en utpräglad ledare och kommer i din roll även att jobba nära andra förvaltningsledare inom sektionen.Din profil


  • Vi söker Dig som har:
  • akademisk examen som systemvetare eller motsvarande
  • erfarenhet av arbete inom finans
  • god förmåga att skapa bra kund- och leverantörskontakter
  • erfarenhet av att leda agilt i projekt och förvaltning
  • strukturerat arbetssätt

Som person är du strukturerad, självgående och vågar ta egna beslut. Du ska även vara en god  kommunikatör som behärskar engelska väl i både tal och skrift.


Vi erbjuder

Scania erbjuder även förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris, resultatbonus och arbetstidsförkortning bland annat. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.


Ytterligare information

Om du vill veta er om tjänsten kontakta Mattias Lindskog (Gruppchef), 08-553 504 64 eller Sara Hesselgren (Rekryteringscenter), 08-553 519 33.


Ansökan

Din ansökan skall innehålla CV och personligt brev.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.