Ledande discipliningenjör HVAC

Emtunga Solutions AB verkar tillsammans med våra kunder från de tidiga konceptfaserna till genomförande av projektet samt har ett utarbetat eftermarknads koncept där vi erbjuder service under produktens livstid.

Engineering-avdelningen arbetar med engineering, design, koordinering, teknisk specificering vid upphandling, tillverkningskontroll av installationsarbeten samt driftsättning och commissioning både i vår egen produktion och på kundens site. Då våra projekt har en relativt kort genomförandetid så är det nödvändigt att alla discipliner arbetar samtidigt inom projektet, vi har därför arbetat fram en process där konstruktion, materialinköp och tillverkning av moduler sker parallellt. 

"På Emtunga jobbar vi med frihet under ansvar skulle jag nog säga. Jag får lägga upp arbetet efter vad som passar mig bäst och resultatet måste vara efter arbetsgivarens krav. Det är högt till tak och en bra sammanhållning mellan medarbetare, seniora som juniora och mellan avdelningar." - Mwaura Gikanga, Project Engineer Piping

Läs mer om hur det är att jobba hos oss här.


Arbetsuppgifter

  • Du leder arbetet för delprojektet HVAC i våra projekt, från konceptstadium till färdig driftsatt anläggning och har fullt budgetansvar inom ditt område.
  • Du ansvarar för de tekniska lösningarna och att produkten uppfyller både kund- och myndighetskrav. 
  • Du arbetsleder, entusiasmerar och inspirerar personalen, såväl anställda och konsulter, inom ramen för projektet.
  • Du har kontinuerlig kontakt med våra kunder runt om i världen, varför arbetet innebär möjligheter till tjänsteresor utomlands.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av HVAC i industriprojekt.

Du är minst högskoleingenjör eller erfarenhetsbaserad djup kunskap om HVAC för industriprojekt. Erfarenhet eller utbildning från offshoreindustrin eller den marina sektorn med standarder som NORSOK, SOLAS, ABS och USCG är meriterande. Då vi verkar i en internationell miljö behärskar du engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande och utvecklande arbete med intressanta internationella projekt i ett framgångsrikt företag med god gemenskap. Vi erbjuder en unik möjlighet att arbeta med extrem ingenjörskonst.

Kontakt
För mer information vänligen kontakta HR Manager Rebecca Eriksson Lyrdal, +46-729- 78 21 07 eller VP Engineering Anneli Silfverberg, +46- 702-83 11 20. 

Välkommen med din ansökan då urval sker löpande!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom