Lamiflex Group söker en Teknisk Produktchef Maskiner

Lamiflex Group är inne i ett mycket expansivt skede. En viktig del i den expansionen är våra maskinkoncept, som tillsammans med våra material och servicekontrakt ger oss nya affärer på de marknader vi är aktiva.
 

Vi söker därför en person som kan ansvara för Lamiflex Groups utveckling av maskinkoncept, både befintliga och helt nya. Stödja säljorganisationen i mer avancerade kundprojekt, samt se till att befintliga installationer fungerar genom bra service och underhåll. Du är också ansvarig för dokumentation av maskinerna samt att tillsammans med Marknadschefen ta fram material för marknadsföring.
 

Vi tror at du är Civilingenjör inom maskin eller liknande med en bra förmåga att kunna leda och driva projekt fram till en fungerande lösning.
 

Du har en god social förmåga för att på ett bra och förtroendeingivande sätt samarbeta med våra säljare, bl.a genom att göra presentationer för kunder.


Du
besitter goda kunskaper i engelska. Ytterligare språk är en merit.


Du
är van och villig att resa, ibland med kort varsel. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Nyköping.


Vi
tror du har några års erfarenhet som ingenjör kopplat till maskiner gärna med robotapplikationer.


Vi
erbjuder ett internationellt arbete med utvecklingspotential inom ett mycket expansivt företag med goda framtidsutsikter.


Välkommen med din ansökan senast den 15 Augusti.

Vid frågor kontakta:
Marknadschef Mats Järpehag,
tel. 070-5457961
mats.jarpehag@lamiflex.se

Följ oss på LinkedIn

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom