Kvalitetsingenjör till Knightec i Göteborg

Knightec är konsulter inom teknik och ledarskap. Med vår gedigna kompetens och nytänkande gör vi skillnad för våra kunder varje dag. Vi söker nu en kvalitetsingenjör som brinner för kvalitetsfrågor och vill utveckla både sig själv, Knightec och våra kunder.

Våra uppdrag i regionen är omväxlande och vårt mål är alltid att stärka våra kunders konkurrenskraft oavsett om det handlar om kortare insatser hos mindre företag eller stora, komplexa projekt tillsammans med våra största kunder. I region West arbetar Knightec med uppdrag i Göteborg med omnejd och din anställning har du vid vårt kontor i centrala Göteborg. Tyngdpunkten av våra uppdrag är inom Life Science och fordonsindustrin.

Som kvalitetsingenjör arbetar du med förstudier och projekt som syftar till att kvalitetssäkra våra kunders produkter, produktion eller processer. I rollen förväntas du genomföra nulägesanalyser, riskanalyser, utbildningar, workshops vara rådgivande och diskutera fram till bästa lösningarna tillsammans med våra kunder. Du kommer även arbeta aktivt med utveckling av Knightecs erbjudande inom området. Uppdragen utförs både på plats hos kund och vid vårt kontor och kräver goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi söker dig som är självgående, ambitiös och som har ett brinnande intresse att arbeta med kvalitetsfrågor. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt, är strukturerad och noggrann med en väl utvecklad kommunikationsförmåga. Vidare stimuleras du av att agera rådgivare/expert inom kvalitetsområdet samt leda och fördela både ditt eget och andras arbete.

 • Högskole- eller civilingenjörsexamen, gärna med inriktning mot produktutveckling
 • 2-5 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Van att arbeta med kravhantering och förstudieledning från någon av branscherna läkemedel, medicin, bioteknik eller fordon
   

Meriterande

 • Intresse att arbeta med leverantörskvalitet
 • Erfarenhet av arbete med APQP/PPAP och CAPA
 • Erfarenhet från arbete som SQA/SQE där du utfört leverantörsaudits och revisioner
 • Utbildning och erfarenhet inom Lean Six Sigma (Black Belt/Green Belt)
 • Vana att arbeta i olika affärssystem och dokumentationssystem
 • Erfarenhet från konsultyrket
Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.