Kvalitetschef Scanias Motortillverkning

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Är du intresserad av leda en organisation som driver och utvecklar kvalitetsarbetet för Scanias motortillverkning?

Inom DM gjuts och bearbetas de viktigaste komponenterna till Scanias motorer. Vi stöttar produktionen av dagens motorplattform och jobbar intensivt med att anpassa verksamheten till framtidens produkter. I kvalitetsorganisationen ingår mätrum, kalibrering av mätutrustning, renhetslaboratorium, en grupp med kvalitetstekniker och projektledare samt en organisation för leverantörskvalitet.

Kvalitetsorganisationen (DMQQ) ansvarar för att stötta produktionsprocess och beredning kort- och långsiktigt. Dessutom äger DMQQ ledningssystemet och har ett granskande ansvar för att se till att DM:s verksamhet följer beslutade rutiner i daglig verksamhet och vid introduktion av nya produkter. 

Som kvalitetschef ansvarar du för DMs strategiska plan framåt för att nå bättre kvalitet. Du har din egen ledningsgrupp där ni styr och driver arbetet in om kvalitetsorganisationen och ni koordinerar även det dagliga och strategiska kvalitetsarbetet med kollegorna på motorbearbetningen i Brasilien.

Din Profil

Vi söker dig som brinner för kvalitet och vill leda verksamheten mot en ny nivå. Du har högskoleutbildning och tidigare ledarerfarenhet. Kommunikation och struktur viktigt i ditt ledarskap. Du behärskar engelska i tal och skrift. Erfarenhet av kvalitetsarbete och mätteknik är meriterande. 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad på motortillverkningen vid vårt huvudkontor i Södertälje.

Du blir en viktig del av Scania -

Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida

.

Läs gärna mer om

Produktion och logistik Scania Södertälje

För frågor eller ytterligare information om tjänsten:

Kontakta gärna DMs chef för kvalitet, säkerhet och miljö samt verksamhetsutveckling, Fredrik Enander, tfn 08 553 80094, 070-388 24 93.

Ansökan

Skicka ditt CV och personliga brev via länken senast den 25 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

OBS! Vi kommer inte börja kalla på intervjuer förens tidigast v.33 p.g.a. semestertider.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom