Kvalificerad Support- och Applikationsingenjör

STEMMER IMAGING AB expanderar och vi söker nu till vårt kontor på Gärdet i Stockholm en

KVALIFICERAD SUPPORT- OCH APPLIKATIONSINGENJÖR


VI SÖKER DIG

som vill arbeta kundnära med kvalificerad teknisk support och applikationslösningar i ett marknadsledande internationellt teknikföretag. Du kommer att arbeta med många olika kundrelaterade uppgifter kring tekniska komponenter och subsystem inom imaging och machine vision. Dessutom arbetar du med tekniskt säljstöd där du bl.a. tar fram lämpliga tekniska lösningar bestående av både hårdvara och mjukvara. Det kan t.ex. vara industriella kameror, smarta kameror, LED-belysning, laser, optik, industriella datorer och mjukvara för bildanalys. Våra kunder återfinns i många olika branscher, alltifrån industriell tillverkning och automation, elektronik, livsmedel, skog och papper, gruvnäring, trafik och logistik, sport och underhållning till medicinska tillämpningar.


DU SJÄLV

är förmodligen civil- eller högskoleingenjör med något eller några års relevant arbetslivserfarenhet. Mycket goda kunskaper i engelska och svenska, såväl i tal som i skrift, är en förutsättning. Som person är du självgående och en duktig problemlösare samtidigt som du brinner för att hjälpa dina kunder. Du har ett genuint teknikintresse och stimuleras av att befinna dig i teknikens framkant. Ett stort intresse för att lära dig ny teknik och nya applikationer är en förutsättning. Du är även pedagogisk och tycker om att lära ut ny teknik eftersom vi också håller utbildningar för våra kunder.


VI ERBJUDER

ett spännande ingenjörsjobb i ett stabilt företag med hög teknisk kompetens. Vi har ett gott rykte på marknaden och vår produktportfölj innehåller marknadsledande varumärken. En trivsam arbetsmiljö i fräscha lokaler med konkurrenskraftiga anställningsvillkor.


ANSÖKAN

För ytterligare information ring vår konsult Peter Ternebring på Confidera Urval, 070-639 88 89 eller Gustav von Heijne, supportchef på STEMMER IMAGING AB, 08-555 110 29. Din ansökan skickar du, märkt ”support- och applikationsingenjör STEMMER IMAGING”, snarast till rekrytering@confideraurval.se

Skicka din ansökan till rekrytering@confideraurval.se med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom