Kundmottagare – Lund, region Syd

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Arbetsuppgifter

Som kundmottagare är din uppgift att sälja och marknadsföra verkstadens tjänsteutbud. Du ska maximera utnyttjandet av verkstadskapaciteten och ge bästa möjliga service till både externa och interna kunder som bokar tid för service och reparation. Du förväntas lösa problem och avvikelser med kunden i fokus och även ta proaktiva kontakter, som t.ex. att ringa kunder och erbjuda kampanjer som ska utföras. Du säkerställer att kundens behov och förväntningar uppfylls i hela processen från förfrågan till utförande och uppföljning.

Du ställer en första feldiagnos och schemalägger arbetet för att utföras direkt eller vid senare tidpunkt i verkstadens planeringssystem. Du lämnar kostnadsförslag och kontrollerar kunden kreditvärdighet.

Som en medlem av serviceteamet hjälper du dina arbetskamrater inom teamet med bl.a. reservdelsflöden och administrationen av verkstads- och reservdelshantering. I dina arbetsuppgifter ingår daglig hantering av administration kring fakturering och reservdelar.

Din profil

Du besitter god teknisk kompetens och har tidigare erfarenhet från fordonsbranschen och försäljning.

Goda kunskaper i reservdels- och verkstadssystem är grundkrav, erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och bemöter både interna och externa kunder på ett professionellt och trevligt sätt. Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse.

B-behörighet är ett krav, C och D är meriterande.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi kan ge dig

-       En trivsam och utvecklande arbetsmiljö

-       Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna

-       Mycket goda möjlighet till vidareutbildning och vidareutveckling inom Scaniaorganisationen

Arbetstiderna är 0700-1600 Mån-Fre samt ett roterande schema med arbete på lördagar.

Ytterligare information

Kontakta gärna Albert Ukaj, tf Servicechef tfn 010-706 67 71.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan !  

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom