Kundmottagare, Göteborg – Region Väst

Vi söker vår nästa kundmottagare som vill representera ett av världens starkaste varumärken där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag. Du kommer att ingå i ett drivet och kompetent serviceteam där bl.a. servicerådgivning, kundmottagning och reservdels-försäljning ingår.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare i vårt serviceteam har du ett brett och varierande arbete med stort ansvar och många kontaktytor. Våra kunder är det viktigaste för oss, därför ser vi denna roll som central i vår organisation. Det är viktigt att allt kundbemötande utförs på ett vänligt, professionellt, serviceinriktat och hjälpsamt sätt. Du träffar våra kunder och rådgör med dem gällande service och reparation samt ser till att de får bästa tänkbara bemötande.

Din profil

Vi värdesätter om du har erfarenhet av servicearbete och vi ser gärna att du idag arbetar inom kundrelationsförsäljning och är van att möta kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet av t.ex. kundmottagning eller servicerådgivning sedan tidigare.

Du har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet med ett intresse för fordon och att ge service.

Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse. Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Du är serviceinriktad och känner dig bekväm med att vara spindeln i nätet, du är affärsmässig med verbal förmåga, öppen attityd och har ett respektfyllt bemötande.

Ordning och reda är självklarhet för dig eftersom du är van vid att leverera. Du vet även att din positiva inställning kan lösa knepiga situationer när man sätter kunden i fokus.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas.

Vi erbjuder

En trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna.

En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scania.

En tjänst på heltid och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Ytterligare information

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Ulf Johansson (Servicechef), 010-706 68 12,

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betygskopior.

Intervjuer hålls löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen till Scania, vi ser fram emot din ansökan!

Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com

OBS! Ange Scanias Job Id 20176002 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.