Konsult - kärnteknik

Söker du nya utmaningar inom kärnteknik? Vi söker just nu konsulter inom säkerhetsteknik och/eller deterministisk analys till vårt kontor i Malmö, exempelvis avseende uppdrag åt European Spallation Source (ESS) i Lund.

Vi erbjuder arbete i ett konsult-team med både spetskompetens och bredd, placerade i Malmö, Stockholm och Göteborg. Vår kundbas är global, innefattande allt ifrån kärnkraftverk och kärnavfallsanläggningar till internationella organisationer, myndigheter och forskningsanläggningar.

Vi söker dig som är ambitiös, redo att ta eget ansvar från början, nyfiken och social. Vi förväntar oss att du kan tänka dig att jobba i flera parallella uppdrag såväl som i enstaka uppdrag för en enda kund under längre tid.

Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av arbete med säkerhetsteknik eller deterministisk analys för kärntekniska anläggningar. Eftersom våra största kunder är baserade i Sverige och ditt arbete ofta relaterar till svensk kärnteknisk lagstiftning bör du även kunna tala och skriva svenska flytande.

Vi ser framför oss att du har en civilingenjörs- eller masterexamen samt 1-3 års erfarenhet från kärnteknisk industri. Vi ser också att du har ett tydligt konsult tänk, det vill säga att du gärna vill vara med och bidra till hela affärskedjan, från marknadsföring till genomförande och uppföljning.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom