Konstruktörer inom mekanik- Stockholm

Är du en ambitiös och kreativ konstruktör med ett brinnande intresse för teknik? Då kan detta vara något för dig! Alten i Stockholm söker mekanikkonstruktörer för uppdrag hos våra kunder verksamma inom spännande branscher som bland annat fordon och flyg.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Job / Skills

Vi hjälper kunder inom en mängd branscher med duktiga mekanikkonstruktörer och just nu är vi på jakt efter dig som har hunnit arbeta ett par år som konstruktör och som är hungrig på nya utmaningar! För att ha rätt förutsättningar för rollen ser vi att du har en akademisk utbildning i grunden, maskiningenjörsinriktning eller liknande som gett dig motsvarande kunskaper. Du bör ha med dig åtminstone två års erfarenhet för att din kompetensnivå skall matcha de uppdrag som vi arbetar med att möta just för stunden och vi ser gärna att du har erfarenhet från fordonsindustrin eller annan tillverkande industri. Du är en skicklig användare av något eller flera av de vanligaste CAD-verktygen så som Catia V5, Creo/pro Engineer, Solidworks eller NX. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Tillträde sker enligt överenskommelse.


Vid frågor kring tjänsten går det bra att kontakta Pär Lundgren på Par.Lundgren@alten.se.

 

Ansökan sker via vår hemsida. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Varmt välkommen in med din ansökan!


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterings- eller bemanningsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.