Konstruktör till Quickteam med fokus på problemlösning

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vi söker en konstruktör med fokus på problemlösning till vårat Quickteam som är tvärfunktionellt sammansatt med teamleader, konstruktörer, inköps- och produktionsrepresentanter.

Ett Quickteams mål är att så snabbt som möjligt hjälpa till att lösa våra interna och externa kunders problem och önskemål.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med dagens generation av hyttartiklar och målet för vår grupp är att implementera en kortsiktig lösning inom 24 timmar och definiera en långsiktig lösning inom 10 arbetsdagar. Arbetet sker oftast i högt tempo. Du jobbar självständigt och i grupp, både lokalt och globalt, oftast tillsammans med t.ex. konstruktion, produktion och olika inköpsfunktioner.

En naturlig del i arbetet är att ge förslag på process- och produktförbättringar.

Resor kan förekomma.

Din profil

 • Du förväntas ha en mycket bra analytisk förmåga, goda egenskaper/kunskaper inom problemlösning både för enskilda detaljer och även förstå hur helheten kan påverkas.
 • Du är flexibel, ansvarsfull, serviceinriktad och förstår betydelsen av att bygga nätverk.
 • Du är drivande, brinner för problemlösning och kan hantera många olika situationer samtidigt och kan fatta snabba beslut både självständigt och tillsammans i grupp.
 • Du kan skriva och tala svenska och engelska obehindrat.
 • Meriterande är att ha kunskap i 3D-miljö, mekanisk design- eller konstruktionsinriktning, Catia V5 samt Enovia eller liknande. 
 • Placering

  Oskarshamn.

  För mer information

  Kontakta gärna Tomas Lindström, Gruppchef, tel. 0491-765 335 eller Mikael Tammi, Rekryteringsspecialist, tel. 08-553 711 74.

  Ansökan

  Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betyg/intyg.

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

  Aktuellt inom