Konstruktör sökes till Panthera AB producent av världens lättaste rullstolar

Vill du att ditt arbete skall påverka andra människors livskvalitet?

Vill du arbeta med högpresterande material som kolfiber, titan, krommolybden mm?


För dig som gillar att arbeta i en organisation där utveckling står i centrum och vill vara med och utveckla morgondagens aktivrullstolar, har Panthera AB nu en ledig tjänst som konstruktör. Vi söker en duktig självgående ingenjör med förmåga att komma till avslut.

Arbetet

Som konstruktör ingår du tillsammans med 4 andra, i produktutvecklingsavdelningen. Arbetet består i att dels utveckla befintliga, men även i att konstruera och ta fram helt nya produkter. Arbetet innefattar hela kedjan från idé, design och konstruktion, framtagande av prototyper, till slutförande genom att ta fram ritningar, produktionsunderlag och dokumentation. Du kommer även att ansvara för framtagning och genomförande av testprogram i samråd med projektledare, testlaboratorium och kund.

Produktutvecklingen sker i projektform, och i det lean baserade agila systemet ”Puls”.

Du kommer att delta i flera parallella projekt varför ett strukturerat arbetssätt är en förutsättning. Stor vikt läggs även vid ditt personliga engagemang.


Din bakgrund
Vi vill att du är högskole- eller civilingenjör med inriktning maskin-, fordonsteknik eller motsvarande. Kunskaper och färdighet i 3D-CAD, gärna Solidworks, och allmän datorvana är ett krav. Då Panthera AB agerar på en internationell marknad måste du utöver svenska språket även behärska engelska obehindrat i tal och skrift. Vi tror att du har erfarenhet av produktion, gärna från fordonsindustrin. Du har god mekanisk förståelse och ett mekaniskt handlag, något som behövs då du bl.a. kommer att sätta samman och testa prototyper.

Tjänsten är placerad vid företagets lokaler i Lunda industriområde i Spånga. Här är vi 35 personer som tillsammans tillverkar 5.000 rullstolar per år.
Mer information om företaget hittar du på www.panthera.se

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jalle Jungnell, chef för R&D eller Eva Ahlund, personalchef.

08-761 50 40

jalle@panthera.se

eva@panthera.se

Din ansökan vill vi ha via mail till eva@panthera.se senast 1 nov, ange konstruktör som mailrubrik.

Skicka din ansökan till eva@panthera.se med rubrikraden Ny Teknik Jobb.