Konstruktör mekanik

Är du intresserad av att arbeta kreativt och innovativt på en internationell arena med högteknologiska produkter är arbetet som konstruktör hos oss ett bra val! Vi utökar nu vår teknikavdelning, som består av ca 10 medarbetare, med en konstruktör inom mekanik.

Våra högpresterande precisionsslipmaskiner innehåller många teknikområden. Såsom styrsystem, högprecisionsmekanik, linjära och roterande servodrifter, hydraulik/pneumatik, verktygskonstruktion och mätsystem.

Som konstruktör hos oss får du ett varierat arbete som innefattar utveckling av helt nya maskiner samt anpassningar för specifika kundorder. Du deltar i hela kedjan, från idéer till färdiga tillverkningsunderlag, där du kommer att ansvara för konstruktion, beräkning, validering samt kvalitetssäkring av konstruktion innan överlämning till produktionen.  Arbetet är mycket självständigt och har stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder som företrädesvis finns utomlands, såsom i Asien, Europa, USA samt Sydamerika.

 

Din profil:

Du är utbildad civil- alt. högskoleingenjör med gärna några års erfarenhet av teknikutveckling och maskinkonstruktion. Vi använder oss av designverktyget Inventor kopplat till Windchill. Arbetet förutsätter goda kunskaper i engelska och svenska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Du är affärsmässig, analytisk och kreativ samt har ett positivt och flexibelt förhållningssätt. Du har ett genomgående kvalitetstänk och ett brinnande intresse för att driva förbättringsarbete. Att du som söker är proaktiv och initiativrik är en självklarhet då vi utvecklar morgondagens teknik.

Vi ser ökad mångfald som en tillgång för vår verksamhet och arbetar aktivt med det i vår rekryteringsprocess.


Övriga upplysningar

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Bromma.


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 27 augusti 2017 till: jobs@uvalidkoping.com.

Märk din ansökan: Konstruktör mekanik

                               

Kontaktpersoner:
Urban Myrefors, Affärsområdeschef, 08-634 75 29

Elisabet Elfström, HR-chef, 0510-881 88

Skicka din ansökan till jobs@uvalidkoping.com med rubrikraden Ny Teknik Jobb.