Konstruktör inriktning tryckkärl till ÖMV Örnsköldsvik

Vi söker nu en driven konstruktör inriktning tryckkärl till ÖMVs designavdelning!

Om arbetet

Som konstruktör skapar och konstruerar du tekniska lösningar som hjälper ÖMVs kunder fram till högre produktkvalitet, effektivare genomloppstider och sänkta produktionskostnader. Du kommer att skapa ritningsunderlag, göra beräkningar och dimensioneringar. Vi arbetar ofta i team för att välja lämpliga komponenter till våra projekt och på olika sätt dela erfarenheter.

Dina arbetsdagar innebär mycket eget ansvar för att driva arbetet med dina konstruktionsprojekt framåt i en given projekt- och arbetsprocess. Du kommer under arbetet att ha kontakt med ÖMVs produktionsenhet, försäljnings-, inköps-, och kvalitetsavdelning samt våra kunder.

Fler exempel på arbetsuppgifter är att göra projekthandlingar - tillverkningsunderlag, tillverknings- och installationsritningar - för teknisk utrustning samt att granska och lämna synpunkter på ritningar och projektbeskrivande handlingar.

Vi erbjuder

Du kommer att ingå i ett team som idag består av tre personer. Teamet har bred erfarenhet av konstruktion, kundrelationer och tillverkning. Vi har vår arbetsplats i Bonässund, Örnsköldsvik där ÖMVs produkter tillverkas.

Vi tycker att det är ett stort plus arbeta med design och konstruktion nära tillverkningsanläggningen. I Bonässund finns även försäljningsingenjörer, inköps- och kvalitetsspecialister på nära håll. Vi kan erbjuda dig en driftig och kompetent arbetsplats där vi samarbetar för att nå högt ställda förväntningar.

Din bakgrund

Du har ett stort teknikintresse och maskinteknisk utbildning (eller motsvarande erfarenheter som bedöms likvärdiga). Du uppskattar att arbeta med problemlösning och att "få saker att fungera".

Vi söker en teamspelare med erfarenhet av att arbeta med mekaniska konstruktioner och hållfasthetsberäkningar. Erfarenhet av konstruktion och beräkningar av tryckkärl, CE-märkning, tryckkärlsnormer, rörledningsnormer och/eller maskindirektivet är meriterande.

Vi ger dig en anpassad introduktion så att du så snart som möjligt kan komma in i jobbet, det är ett plus om du arbetat med 3D-verktyg för konstruktion, vi arbetar i Autodesk Inventor.

Kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar ÖMV med Experis. Kontakta gärna rekryteringskonsult Ingela Skoog via tfn 070-853 44 32, 0920-247 065 eller mail Ingela.Skoog@se.experis.com för mer information.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 4 mars, 2018.
Välkommen med din ansökan!

ÖMV ingår i OSTP som är en av världens ledande tillverkare av rostfria rör och rördelar med tillverkning i Sverige och Finland. OSTP har ca 500 anställda och ägs av Tubinoxia och Outokumpu. På ÖMV i Örnsköldsvik arbetar cirka 60 personer.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.