Konstruktör inom mekanik

Consat Engineering söker

Konstruktörer inom mekanik till Göteborg/Partille

Om Consat
Våra kunder är både mindre företag och stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning och inte minst ett brinnande engagemang. Kunderna återfinns inom många olika branscher; Förnybar energi, Life science, fordonsindustri, tillverkande industri, m.m. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Arbetet utförs på plats hos kund eller från eget kontor. 

Hos oss kommer du att möta och samarbeta med andra ingenjörer som trivs på jobbet och som gärna tar sig an de tuffa utmaningar våra kunder vill att vi löser. Din vardag kommer bestå av arbete med dagens och morgondagens teknik tillsammans med kompetenta kollegor. Du kommer att ges chansen att påverka din egen utveckling. Hos oss får man synas och kan göra skillnad.

Om dig
En duktig konstruktör behöver vara bra på att hitta enkla, funktionella lösningar på komplexa problem. Därför är det bra om du gillar och är van vid praktiskt mekaniskt arbete. En konstruktör hos oss behöver dessutom vara lyhörd för andras åsikter och kunna ta egna initiativ. Därför kommer du ha stor nytta av nyfikenhet och egen drivkraft.

  • Du har en högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet inom produktutveckling, maskinkonstruktion eller teknikområdet

  • Du har minst 5 års dokumenterad yrkeserfarenhet

  • Riktigt goda kunskaper i 3D-CAD-verktygen

  • Du har också ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Våra värderingar
På Consat agerar vi med utgångspunkt i våra kärnvärden. Utöver hög kompetens, stor professionalism och starkt engagemang är det också viktigt att vi tar ansvar för vårt agerande, att vi agerar genuint genom öppenhet och ärlighet, att vi är omtänksamma i mötet med andra och inte minst att vi har roligt tillsammans! 

Så här upplever några av våra medarbetare oss:

”Consat har en familjär känsla och ett bra arbetsklimat.
”Uppdragen är väldigt olika och utmanande.”
”Jag tycker att det görs en bra matchning av arbetsuppgifter mot mina egna behov.”
”Det finns ett genuint intresse av mig som person och de förmågor jag har.”

Vågar du ta chansen att uppleva Consat? 
Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Vid frågor kontakta Pär Forsberg på Consat: 031- 340 00 57. Besök gärna www.consat.se för mer information.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom