Konstruktör hos Scanias Transmissionsutveckling

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Inom koncernen Volkswagen Truck and Bus har avdelningen för Transmissionsutveckling hos Scania i Södertälje den ledande rollen för utveckling av framtidens tunga transmissionskomponenter. Gruppen Gearbox Manouvering, bestående av 16 personer, leder konstruktion och provning av det vi benämner växellådsmanövrering.

Dina arbetsuppgifter

Vi utvecklar ständigt våra produkter inom växellådsmanövrering mot prestanda, funktionalitet och livslängd och befinner oss just nu i ett intensivt läge, där vi skapar framtidens transmissionsprodukter för hela Volkswagen Truck and Bus. Mot den bakgrunden behöver vi nu förstärka våra konstruktionsresurser.

För att lyckas i arbetet har du nytta av god känsla för konstruktionsarbete, samt har möjlighet att ta in andra berörda parters, såväl interna som externa, intressen i konstruktionen. Arbetet sker i nära samarbete med andra konstruktions- och provningsgrupper på Scania, men också med inköp, produktion och externa leverantörer.

Du kommer att välkomnas som en del i ett team vilket kännetecknas av kreativt tänkande och framåtanda med en vilja att utvecklas såväl professionellt som på det personliga planet. Individerna på gruppen har allt från ett par års erfarenhet av transmissionsutveckling till närmare 30 år.

Din Profil

Vi söker en person med lägst utbildningsnivå högskoleingenjör. Lämplig studieinriktning kan ha varit maskinteknik eller liknande. Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du redan har några år av liknande arbete i bagaget. För att trivas i rollen behöver du tycka om att samarbeta, vara öppen och utåtriktad. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Vi värdesätter en positiv och ödmjuk syn, nyfikenhet, teknikintresse samt intresse för att lära nytt. Du kommer att ha nytta av egenskaper som analytiskt tänkande, noggrannhet och struktur liksom förmågan att skapa och hålla liv i kontakter som spänner utanför gruppens gränser.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete i ett team där du kommer ha stor möjlighet att påverka det vi tillsammans utvecklar.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis kostnadsfri träning på Scanias egna hälsocenter Gröndal, personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Vi erbjuder även möjlighet till direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express för snabbare pendling till arbetet.

Låter detta som något för dig?

För mer information

Kontakta gärna Sara Molneryd Stjerndahl, gruppchef. Tel. 08-553 892 86

Ansökan

Sök via vår hemsida:

senast den 2018-09-02.

Jobb id 20181324.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom