Key Account Manager Robotics

Som Key Account Manager kommer du fokusera på att fortsätta utveckla ett antal nyckelkunder. Arbetet innebär att självständigt och strukturerat bearbeta befintliga kunder och i viss mån potentiella kunder. Då mycket handlar om att tidigt identifiera kundens investeringsplaner och behov så krävs det en god teknisk förmåga kombinerat med ett genuint affärsintresse. Det är viktigt att du på ett självständigt sätt kan analysera kundens behov, ta fram strategier och sammanfatta det i kundplaner och aktiviteter

Det är långsiktiga relationer som ska byggas. YASKAWA är ett japanskt företag som värdesätter långsiktighet och goda affärsrelationer. Försäljningsarbetet präglas av långa beslutsprocesser, du är ansvarig för offertframtagande men också involverad i projektens genomförande tack vare att du är kommersiellt ansvarig för kunden, du är dock inte projektledare. 

Vi vill att du har en bred teknisk förståelse och någon form av teknisk utbildning exempelvis gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller civilingenjör gärna kombinerat med en ekonomisk utbildning. Vi vill även att du har flera års erfarenhet från kvalificerat försäljningsarbete inom mekanik eller elektronik/automation. Det är också en fördel om du varit i kontakt med robotprodukter.

Tjänsten innebär ett regelbundet resande dels till kund dels till produktionen i Torsås. Som KAM för Robotics rapporterar du direkt till Sales Manager System för YASKAWA Robotics. För denna tjänst krävs också goda kunskaper i engelska. Du utgår antingen från vårt säljkontor i Kalmar, Jönköping eller från hemmakontor.

Välkommen till ett välrenommerat företag där du får en nyckelroll att bygga upp kundrelationer med långsiktigt stöd från en välrenommerad japansk ägare.

Intresserad?
Har du frågor så ta gärna en första kontakt med Håkan Cöster vid Högström & Co. Du når honom via 0470 70 56 30. Din ansökan, som behandlas konfidentiellt, sänder du via www.hogstrom-co.se Aktuella tjänster.

Sista ansökningsdag är den 29 januari men urval sker löpande.

Välkommen!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.