Kalibreringsingenjör till Measurement Technology

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

NLDM Measurement Technology stöttar hela R&D inom mätteknik och kalibrering. Gruppen arbetar inom tre olika områden, ett team arbetar med mätsupport, ett team jobbar i kalibreringslaboratoriet på STC och ett team kalibrerar STC:s alla provriggar.

Vi söker nu en driven kalibreringsingenjör till teamet som kalibrerar provriggarna på STC.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i riggteamet vars främsta uppgift är att kalibrera STC:s provriggar. Du kommer jobba tvärfunktionellt för att förstå våra internkunder inom R&D och ge support i mättekniska problemställningar. I dina arbetsuppgifter ingår regelbundna planeringsmöten och att samarbeta med andra avdelningar inom R&D. Att arbeta med mätinstrumentregistret och förbättringsarbetet blir en del av det dagliga arbetet.

Din profil

Du är högskoleingenjör med goda kunskaper inom mätteknik och kalibrering. Tidigare erfarenhet av mätosäkerhetsanalys och provning är meriterande.

Som person är du driven, tycker om att arbeta tvärfunktionellt och har en stark samarbetsförmåga. Du är kreativ, nyfiken och förstår hur ditt arbete påverkar slutprodukten. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet och noggrannhet.

Du kommunicerar flytande svenska och engelska i tal såväl som i skrift.

För ytterligare information, kontakta gärna

Sandy Samri, gruppchef, 08-553 83501

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval sker löpande och kallelse till intervjuer sker från den 12 augusti.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom