Ingenjörer till Fordonsindustrin i Göteborg

Vill du vara en del av att utveckla den senaste teknologin inom fordonsbranschen? Har du ett starkt teknikintresse och tycker om att arbeta tillsammans med ett engagerat team? Vi söker nu drivna ingenjörer som vill testa nya uppdrag inom Automotive och ta nästa steg i sin karriär!

Automotive Engineering är ett affärsområde inom Dfind Science & Engineering, som har som uppgift att skapa värde för våra kunder inom fordonsindustrin genom att anställa branschens främsta ingenjörer. Här kommer du in, för just nu behöver vi din kompetens.

Vi söker dig som har en kandidat-eller masterexamen inom Elektroteknik, Mekanik, Automation- och Mekatronik, Maskinteknik, Design- och produktutveckling eller motsvarande. Som person är du driven och engagerad, då en stor del av ditt arbete kommer innebära frihet under ansvar. Du drivs av, och anammar, ny teknik och är öppen för kreativa lösningar och idéer. Vi ser det som meriterande om du har några års erfarenhet inom fordonsbranschen och tidigare arbetat nära produktion eller med produktutveckling. Det är även en stor fördel om du har tidigare erfarenhet i något av följande: Catia V5, Solidworks, AutoCad, Creo, TeamCenter, KDP, Six Sigma, C/C++, AUTOSAR, MatLab/Simulink, INCA, ANSA, ANSYS, LEAN, HyperMesh eller motsvarande.


Vad erbjuder vi dig som konsult?

Dfind Science & Engineering tillhör Randstad, som är ett marknadsledande HR-servicebolag i Sverige. Vi är avtalsleverantör till några av de största bolagen inom fordonsindustrin och kan därmed presentera dig på spännande och utvecklande positioner. Vi erbjuder en trygg anställning för dig som konsult, där vi sätter ditt välmående såväl som din ekonomiska trygghet först. Vi strävar alltid efter bra balans mellan arbete och fritid. Givetvis har vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och försäkringar.

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid som konsult via Dfind Science and Engineering

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-08-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande med uppehåll under juli månad. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Rebecka Simonsson för mer information rebecka.simonsson@dfind.se, +46729889439

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom