Ingenjörer sökes till Scania

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Är du intresserad av ett spännande jobb på ett företag i utveckling?

I Oskarshamn finns Scanias europaproduktion av lastbilshytter. Det är högtryck hos oss just nu och vi söker produktionstekniker som vill vara en del i de utmaningar vi står inför.

Uppdraget

Varje verkstad har en grupp produktionstekniker som jobbar mot produktionsledare, leverantörer, kvalitetsorganisationen, underhåll och beredning.

Som produktionstekniker arbetar du mot ett område i produktion, både i det dagliga arbetet och mot kommande projekt. Du stödjer produktionens ständigt pågående arbete med att förbättra takt, kvalitet och processer. Du arbetar för att optimera verksamheten gällande säkerhet, miljö, ergonomi och produktions-effektivitet.

Tillsammans arbetar vi enligt Scanias leanbaserade produktionssystem med fokus på ständiga förbättringar. Produktionsteknik har en aktiv roll i förändringsarbetet som pågår i våra olika verkstäder, som den nya karossverkstan och ombyggnation av monteringsverkstan.

Din profil

Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo där du är den sammanhållande länken. Du är utåtriktad, drivande och ambitiös med god analytisk förmåga. Du är kommunikativ och trivs i en ansvarsfull roll. I arbetet som produktionstekniker kommer du ha ett stort kontaktnät och har därför lätt för att samarbeta.

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör, gärna med produktionsteknisk inriktning. Har du tidigare erfarenhet från produktion och/eller projektledning är det meriterande. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att leda en arbetsgrupp/projekt. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete med mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett tryggt och internationellt företag. Scanias kärnvärden definierar vår kultur. Kunden först, respekt för individen och kvalitet. I det dagliga arbetet innebär det att vi tror på en inspirerande arbetsplats där kund, medarbetare och produkt får ta plats. Att ha roligt på jobbet är viktigt för oss.

Arbetstider och omfattning

Dagtid

Tillsvidare

Heltid

Ytterligare information

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta HR Business Partner Adam Andersson, +46491-464479, adam.x.andersson@scania.com. På Scania har vi semesterstängt under vecka 29-32 och är åter i arbete och tillgängliga för frågor vecka 33.

Ansökan

Välkommen att lämna en ansökan med CV och ett personligt brev.  

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom