Ingenjör för arbete med produktion och kvalitet sökes till Panthera AB

Vill du att ditt arbete skall påverka andra människors livskvalitet?

Vill du arbeta med högpresterande material som kolfiber, titan, krommolybden mm?

För dig som gillar att arbeta i en organisation där utveckling står i centrum och vill vara med och utveckla morgondagens aktivrullstolar, har Panthera AB nu en ledig tjänst som konstruktör. Vi söker en duktig självgående ingenjör med förmåga att komma till avslut.

Arbetet
Som produktion och kvalitets ingenjör ingår du tillsammans med 4 andra, i produktutvecklingsavdelningen. Just din arbetsuppgift  kommer att vara att fungera som en länk mellan produktion/inköp och produktutvecklingen. Där är du med och industrialiserar nya produkter. Detta genom att hjälpa inköp med tekniska frågor och säkerställa leveranskvalitet. Du arbetar även tillsammans med produktion för att säkerställa att produkterna fungerar att montera och producera.

Du kommer även delvis vara involverad med produktutvecklingsavdelningen under utvecklingsfasen av nya produkter.

Produktutvecklingen sker i projektform, och i det lean baserade agila systemet ”Puls”.

Du kommer att delta i flera parallella projekt varför ett strukturerat arbetssätt är en förutsättning. Stor vikt läggs även vid ditt personliga engagemang.

Din bakgrund
Vi vill att du är högskole- eller civilingenjör med inriktning maskin-, fordonsteknik eller motsvarande. Kunskaper och färdighet i 3D-CAD, gärna Solidworks, och allmän datorvana är ett krav. Då Panthera AB agerar på en internationell marknad måste du utöver svenska språket även behärska engelska obehindrat i tal och skrift. Vi tror att du har erfarenhet av produktion och kvalitetsarbete, gärna från fordonsindustrin. Du har god mekanisk förståelse och ett mekaniskt handlag, något som behövs då du bl.a. kommer att jobba med monteringsanvisningar och sammanställningar.
 

Tjänsten är placerad vid företagets lokaler i Lunda industriområde i Spånga. Här är vi 35 personer som tillsammans tillverkar 5.000 rullstolar per år.
Mer information om företaget hittar du på www.panthera.se
 

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jalle Jungnell, chef för R&D eller Eva Ahlund, personalchef.

08-761 50 40

jalle@panthera.se

eva@panthera.se

Din ansökan vill vi ha via mail till eva@panthera.se senast 1 nov, ange produktionsingenjör som mailrubrik.

Skicka din ansökan till eva@panthera.se med rubrikraden Ny Teknik Jobb.