Infrastrukturchef

Vill du göra skillnad och bidra till samhällsutvecklingen i Sigtuna kommun? Då är detta tjänsten för dig! 

Du ansvarar tillsammans med ett 10-tal duktiga medarbetare för såväl övergripande planering och utredningsarbete som deltagande i detaljplanering som genomförande av nya anläggningar. I enhetens uppdrag ingår också myndighetsutövning inom trafikområdet. Du kommer att arbeta med spännande och varierande arbetsuppgifter.

Du ansvarar för kommunens investeringar såsom gator, gång- och cykelvägar, lekplatser och parker. Utförandet sker antingen av externa entreprenörer eller av stadsbyggnadskontoret egen produktionsverksamhet Teknik och natur. Teknik och natur svarar också för driften av kommunens anläggningar. Enheten deltar i detaljplanering med sina specialistkompetenser inom frågor som rör gator, dagvatten, trafik, parker, lekplatser och ansvarar sedan för delar av plangenomförandet. I dina uppgifter ingår att vidareutveckla enhetens arbetsprocesser och administrativa rutiner. Vi arbetar i projektform och samlar kompetensen i de olika stadsbyggnadsprojekten. Som en del av kontorets ledningsgrupp ingår i dina arbetsuppgifter att medverka i utvecklingen av stadsbyggnadsverksamheten. En av våra framgångsfaktorer är att vi har nära och bra samarbete mellan kontorets enheter och med andra förvaltningar inom kommunen. Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning inom stadsbyggnadsområdet eller landskapsplanering. Du har en bred erfarenhet inom verksamhetsområdet, med fördel inom en politiskt styrd organisation. Du ska ha erfarenhet av att arbeta som chef. Hos oss har du möjligheten att utvecklas som ledare tillsammans med din grupp. Du är kommunikativ och kan skapa goda relationer med samarbetspartners och medarbetare. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs


Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. 
Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning


Omfattning: Heltid


Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse.
Antal platser: 1


Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.