Hej Projektledare VA!

Är du analytisk och kommunikativ? Vill du jobba med att säkerställa hållbara VA-lösningar? Då kan du vara vår nya Projektledare på VA!


Vem trivs hos oss?

”Just nu byggs det mycket i både Eskilstuna och Strängnäs och det ställs stora krav på oss att planera inför framtiden. Min roll som projektledare är att samordna och driva projekten framåt tillsammans med mina kollegor. Jag ska kunna garantera att framtidens vatten- och avloppssystem blir långsiktigt hållbara och utformas med rätt kvalitet och till rätt pris. Då är det viktigt att kunna hålla många bollar i luften. Som projektledare arbetar jag med flera ämnesområden-allt från tekniska lösningar till juridik och kundfrågor. Det gör mitt jobb både utvecklande och utmanande.”  

Johan Andersson, projektledare, Planering, Vatten & Avlopp


Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder just nu en tjänst som Projektledare till vår avdelning Planering inom Vatten och Avlopp. Planeringsavdelningen utreder och planerar förnyelse och utbyggnad av ledningsnäten i Eskilstuna och Strängnäs kommun och jobbar för att säkerställa en hållbar VA-försörjning och klimatsäkrad dagvattenhantering i båda kommunerna. Du rapporterar till planeringschef Åsa Dalhielm. 

Som Projektledare kommer du delta i exploateringar när nya områden ska anslutas till de kommunala VA-näten. Då din roll innebär både kontakt med entreprenörer, kunder, konsulter och medarbetare lägger vi stor vikt vid att du kan hantera sociala kontakter och att du är kommunikativ i både tal och skrift. Du är också en god kravställare och har förståelse för samband och konsekvenser när du godkänner föreslagna tekniska lösningar och dagvattenåtgärder, projektleder mindre utbyggnader i egen regi och följer upp ekonomin inom exploateringsprojekt. Målsättningen är att du bidrar till att vi som företag på ett bättre sätt säkerställer en långsiktig VA-försörjning i våra kommuner och att entreprenaderna utförs på rätt sätt till rätt pris.

För att lyckas väl i tjänsten har du minst fem års arbetslivserfarenhet där du antingen arbetat som utredare eller projektledare inom VA-relaterade frågor alternativt byggledare inom markanläggning och har bra förståelse för teknisk standard på VA-system. Kunskap i funktionskrav i markentreprenader (AMA anläggning), VA-dimensionering , exploateringsavtal samt erfarenhet av entreprenadjuridik (LOU) är meriterande, liksom erfarenhet av projektledningsmetodiken XLPM. 

Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan senast 4 mars 2018. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vänta inte med din ansökan!


Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår planeringschef Åsa Dalhielm. Du når Åsa på telefon 016-10 67 10 eller via e-post asa.dalhielm@esem.se


Vill du veta hur vår rekryteringsprocess fungerar? Klicka här.


Vi värdesätter mångfald i vår verksamhet. Sökande kommer därför inte bedömas utifrån kön, könsöverskridande identitet, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.


Övrigt

Till rekryterings- och annonsföretag: Vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.