Gruppchefer Fusion & Control samt Tactical Planning & Simulation

Sektionen “Autonomous Transport Systems - Pre-Development & Research” ansvarar för forskning och förutveckling av autonoma fordon och autonoma transportlösningar.


Vi söker chefer till grupperna:

  • ”Fusion & Control”. Gruppen består idag av 10 personer + konsulter och har till huvuduppgift att ta fram nästa generations sensorfusion, lokalisering och reglering för autonoma transportlösningar.

  • ”Tactical Planning & Simulation”. Gruppen består idag av 8 personer + konsulter och har till huvuduppgift att ta fram nästa generations lösningar för omvärldsbeskrivning och automatiserat beslutsfattande för autonoma transportlösningar.


Dina arbetsuppgifter

Verksamhetsutveckling, personalledning/-utveckling,  projektportfölj, teknikstrategier och kundrelationer. Förstå framtid, tänka nytt och ha förmåga att planera strategiskt är av stor vikt. Du kommer att arbeta både med akademin och industri vilket kräver ett stort engagemang för forskning och att industrialisera forskning till produkter.


Din profil

Civilingenjör eller motsvarande med förmåga att bryta ny mark och sälja in nya idéer. Du ska ha ett brinnande intresse för ny teknik och att utveckla din personal.  Erfarenheter från systemutveckling och tidigare chefsbefattning är meriterande.


Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.


För ytterligare information

Kontakta Gunnar Tornmalm (sektionschef) 08-55383017 eller
Per Sahlholm (gruppchef) 08-55389129

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.