Gruppchef till Scania Ferruform

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Scania Ferruform AB är ett fristående helägt dotterbolag till Scania. Vi stärker Scanias konkurrenskraft med dagens och framtidens produkter genom branschledande kompetens, effektiva processer och tvärfunktionellt arbete. Vi har dagliga leveranser av bakaxlar, sidobalkar, tvärbalkar och andra ramkomponenter till Scanias chassimonteringar i Södertälje, Zwolle och Angers. Med cirka 500 anställda är vi en av Luleås största verkstadsindustrier.

Till vår produktion söker vi nu gruppchef.

Arbetsuppgifter

Som gruppchef leder du ditt skiftlags utveckling mot avdelningens strategiska plan, agerar vid avvikelser och ansvarar för problemlösning inom ditt ansvarsområde. Du samordnar din verksamhet med övriga skiftlag och arbetar tvärfunktionellt tillsammans med HR, arbetsmiljö och säkerhet, produktionsteknik, logistik och produktionsunderhåll.

Gruppchefen ansvarar för att det dagliga produktionsmålet uppfylls och säkerställer att det standardiserade arbetet efterlevs, tränas och utmanas. Scanias ledarskapsprinciper utgör grunden för ditt ledarskap.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom produktion. Meriterande är om du har arbetat i ledande position.

Du besitter förmåga och vilja att inspirera, träna och engagera dina medarbetare. Du är trygg i dig själv och är lyhörd för vad som krävs för att motivera medarbetarna och utveckla effektiva team. Du är strukturerad med en god problemlösningsförmåga och är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du trivs du med att ha standardiserade arbetssätt och rutiner att följa men tycker även om att arbeta med ständiga förbättringar av processer.

För oss på Scania är det viktigt med mångfald och vi ser fram emot sökanden med olika bakgrunder och förutsättningar.

För mer information och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Verkstadschef Anna Ihs, 0920-765 99, anna.ihs@ferruform.com

Har du frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till HR Business Partner Catrin Segerlund, 0920-766 84, catrin.segerlund@ferruform.com

Välkommen med din ansökan! Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Sista ansökningsdatum är 2019-06-15. Urval och intervjuer kan ske innan ansökningstidens slut, lämna gärna in din ansökan så snart du kan.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom