Gruppchef till en av R&D’s bästa mekanikergrupper

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Ta chansen att vara med och leda utvecklingen av framtiden i form av elektrifierade fordon och nya generationer styrsystemen för drivlina!

Scania är på en resa som innebär stora tekniska steg inom effektivare drivlinor, utsläppspåverkan samt lösningar för elektrifiering. NEVM stöttar avdelningen Powertrain Control System Development, NE, med praktiskt kompetens och kreativitet och arbetar med två fokusområden; elektrifierade fordon och prototypkablage för drivlina. Detta innefattar bland annat nybyggnationer, anpassningar och installationer av kablage och komponenter på fordon.

Vi jobbar i alla utvecklingsfaser där våra mekaniker har en stor frihet att vara med att påverka hur idéerna ska bli till konkreta lösningar och omsättas i praktiken. Det ingår i jobbet att löpande ha dialog med ingenjörer, konstruktörer samt övriga inblandade i projekten. Vi är inblandade i ett stort antal projekt så våra arbetsuppgifter är därför väldigt varierande vilket ställer krav på flexibilitet.

Som gruppchef kommer du att ansvara för 7 engagerade mekaniker med stor kompetens inom sitt område. Inom gruppen jobbar vi med prototypbyggnation av elektrifierade fordon, både helfordon och komponentinstallationer, men även kablagebyggnationer, ombyggnationer av elsystem relaterade till drivlinestyrsystem, SW-uppdateringar och parametersättning samt support på klimatprov vid behov. Det är en bredd i arbetsuppgifterna och vi ställs ständigt inför nya utmaningar. Som medlem i sektionens ledningsgrupp förväntas du även vara engagerad i hela sektionens verksamhet. Du kommer att vara ytterst ansvarig för att driva gruppens områden framåt, och har stor möjlighet att påverka utvecklingen och arbetssättet inom vårt område.

Vi söker dig ingenjör eller motsvarande med flerårig erfarenhet inom mjukvarutestning eller provning. Du har också erfarenhet av ledarbefattningar, är driven, ansvarskännande, kommunikativ samt intresserad av att utveckla verksamheten och personalen.

Kunskap om fordonselsystem eller erfarenhet från elarbete med högspänning är meriterande, vi ser även erfarenhet som chef för verkstadsanställd personal som meriterande.

För mer information kontakta

Anders Eriksson sektionschef, 08 553 507 26 

Ansökan

Sök senast 19 augusti 2018. Rekryteringsprocessen startar tidigast vecka 33, så passa på att njuta av semestern efter att du skickat in din ansökan!

Jobbid 20181419. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betyg/intyg. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom