Gruppchef Produktion till Scania Cummins XPI-montering

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Scania har tillsammans med Cummins ett samarbete för utveckling och produktion av bränsleinsprutningssystem. Tillverkningen innefattar bearbetning, montering och provning och sker på tre orter: Södertälje, Juárez i Mexiko och Columbus i USA. Vid anläggningen i Södertälje monterar och provar vi injektorer och pumpar på 2-skift, med tillhörande materialhantering.

Vill du vara med på en spännande förändringsresa i en internationell miljö där du har möjlighet att påverka både vår struktur och kultur framåt? Vi fortsätter att utveckla vårt ledarskap och spelsystem i takt med att vi växer. Vi söker nu en gruppchef med ansvar för en av avdelningarna i fabriken som tillsammans med oss vill göra den här resan!

Vill du arbeta med

hållbara och effektiva transportsystem

Som gruppchef inom produktion är ditt uppdrag att leda verksamheten inom en avdelning med ansvar för personal- och verksamhetsutveckling, säkerhet, kvalitet och leverans. Du arbetar aktivt för att ständigt förbättra verksamheten genom att mål, handlingsplaner och aktiviteter tas fram, genomförs, följs upp och redovisas. Ditt ansvar är att avdelningen på ett säkert sätt kan leverera med rätt kvalitet vid rätt tidpunkt och till rätt kostnad.

Som gruppchef är din uppgift att coacha dina medarbetare enligt våra värderingar inom Scanias Produktionssystem och att arbeta med individernas prestation och utveckling. Ledarskapet bygger på synlighet och närvaro under pågående produktion vilket ställer krav på ständig närhet till avdelning och medarbetare.

Det finns en tydlig struktur för arbetet och för våra gemensamma processer, men det är ditt aktiva och närvarande ledarskap som kommer att avgöra vilka resultat som uppnås. Rollen innebär ett självständigt, utmanande och framför allt utvecklande arbete. Du ingår i den operativa ledningsgruppen tillsammans med dina chefskollegor och du rapporterar till verkstadschefen.

Positionen för denna tjänst är 2-skift.

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har högskole- eller civilingenjörsutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet av verksamhets- och personalansvar med förmågan och viljan att inspirera och engagera dina medarbetare. Som ledare är du trygg i ditt ledarskap och vågar testa nya idéer. Du har ett tekniskt intresse med förmågan att balansera teknik med ledarskapsfrågor.

Du har god självinsikt och är lyhörd för vad som krävs för att motivera medarbetarna och utveckla effektiva team. Du är en lagspelare som värderar vikten av gott samarbete.

Vi gör förändringsresan tillsammans!

För mer information

Kontakta Jon Karlsson (Produktionschef), 08-553 507 70.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Intervjuer kommer att hållas kontinuerligt under ansökningsperioden, skicka din ansökan senast 2019-05-31.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom