Gruppchef Produktion inom Bearbetning Transmissionstillverkning DX

Transmissionstillverkningen DX tillverkar växellåds- och axelkomponenter till både Scania och MAN. Då vi nu står inför att växla om vårat växellådsprogram kommer vi att bygga upp nya verksamheter för att kunna möta dom krav och förväntningar som ställs på oss inom transmission. Där även elektrifiering kommer att vara en del av vår framtid.


Vill du arbeta med hållbara och effektiva transportsystem?


Att vara chef på DX innebär att coacha dina medarbetare enligt våra värderingar inom Scanias Produktionssystem och arbetar med individernas och gruppens prestation och utveckling. Ledarskapet bygger på hög närvaro och tillgänglighet ute i produktionen vilket ställer kravet på höga kunskaper som Chef/Ledare och inom Processen, SPS samt aktuell Produkt.

Dina närmaste resurser förutom dina maskinoperatörer kommer att vara teamledarna och verkstadstekniker. Du kommer även att arbeta tvärfunktionellt tillsammans med produktionsteknik, produktionsplanerare och produktionsunderhåll.     

Du kommer att fokusera på ledarskap och arbeta i en verkstadsmiljö med en maskinpark på en hög teknisk nivå med avancerade produkter.

Som gruppchef ansvarar du för ditt lags resultat och sätter in motåtgärder om så behövs. Du ansvarar för den ordinarie produktionen samt även för tillverkning av  prototypartiklar. Som gruppchef är du också en del i ledningsgruppen för aktuell verkstad.
I arbetsuppgifterna ingår att:

  • Följa upp att verksamheten följer Scania produktionssystem och när rätt säkerhet, kvalitet och leverans
  • Du kommer att ansvara för den strategiska planen och bryta ned den och implementera den
  • Initial kommer arbetet till stor del bestå av att vara med att launcha och introducera nya maskiner och processer.

 

Du blir en viktig del av Scania - Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida Scanias kärnvärden.

 

Läs gärna mer om Produktion och logistik Scania Södertälje

 

Har du den här bakgrunden?

  • Du är teknisk intresserad och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom bearbetning.
  • Du är en lagspelare som ser till såväl den egna gruppens behov som till helheten för transmission.
  • Ledarerfarenhet
  • Akademisk erfarenhet är meriterande


Är det här du?

Vi söker dig som har förmåga och vilja att inspirera och engagera dina medarbetare. Du är trygg i dig själv och vågar testa nya idéer samt har god självinsikt och är lyhörd för vad som krävs för att motivera medarbetarna och utveckla effektiva team.

 

Ta reda på mer!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Södertälje.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Gabriel Chukri 08-553 827 75.

 

Ansökan

Urval och Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

 

Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com

OBS! Ange Scanias Job Id 20174176 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.