Gruppchef konstruktion elektronikhårdvara

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Gruppen EPCU,

Electronic Control Unit Design

,

vid Scania Tekniska Center i Södertälje bildar en spetskompetens inom Scania för området elektronikhårdvara. Till gruppen söker vi nu en ny chef.

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för att leda och utveckla gruppen som består av knappt tio konstruktörer inom området elektronikhårdvarukonstruktion. Din uppgift blir att ge dem rätt förutsättningar och stötta dem i tekniska och projektrelaterade beslut i det dagliga arbetet. Du arbetar också aktivt med gruppen för att utveckla de arbetsmetoder som används i vardagen. Här leder du arbetet med att utforma krav för elektronik främst i våra styrenheter och sedan följer med på resan att säkerställa att dessa krav uppfylls.

Du ingår i sektionens ledningsgrupp,

”System Platform - Component Design”

där du med ditt aktiva bidrag utvecklar sektionens verksamhet tillsammans med övriga medlemmar i ledningsgruppen.

Din profil

Vi söker en drivande person som har viljan och förmågan att genom ett motiverande och engagerande ledarskap utveckla medarbetare, produkt och process. Du gillar att skapa rätt förutsättningar för att hjälpa dina medarbetare att prestera ett gott resultat i rätt tid. För att göra detta behöver du ha förmåga att snabbt sätta dig in i centrala detaljer och samtidigt se helheten. Din förmåga att samverka och skapa förtroende är mycket viktig samt att du är tydlig i din kommunikation med andra. Du har en tekniskt akademisk bakgrund samt behärskar engelska väl i tal och skrift.

Vi söker dig som är intresserad av och har kunskap inom ledarskap, elektronik och elektromekanik och som vill ha möjligheten att få arbeta i en miljö där teori och praktik blandas fritt varje dag. Är du personen med rätt egenskaper för jobbet så utlovar vi att ge dig en intressant och utvecklande framtid.

Varmt välkommen med din ansökan.

För information kontakta

Joakim Gimholt,, Sektionschef System Platform Component Design

Telefon: 08-553 526 97

Din ansökan

Sök via HR InLine/Jobbsök på Scania senast den 19 augusti. Jobbid 20181032. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval sker löpande. Observera att vi har sommaruppehåll vecka 29 t o m 32 och återupptar processen efter denna period.

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom