Gruppchef inom IT för samhällsutveckling, Sweco Malmö

Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt, ofta med geografin som hjälp. Lösningarna används för digitalisering inom Bygg & Fastighet, Infrastruktur och energisektorn.

Till vårt team i Malmö söker vi nu ytterligare en ledare som älskar att se sina medarbetare engagerade i utvecklingen för att skapa framgång, tillsammans!

Som gruppchef blir du den drivande faktorn i att utveckla verksamheten och bygger din grupp av specialister inom våra kompetensområden. Du kommer, tillsammans med två ytterligare gruppchefer, att vara ansvarig för att växa vår affär på den lokala marknaden och inom ditt specialistområde i linje med hela Swecos verksamhet.
 

Vilka vi är

Som ledare på Sweco får du också vara med och leverera som konsult. Vi har gedigen erfarenhet av lösningar inom BIM, IT och GIS med stort kundvärde. Vi jobbar nära verksamheten med lösningar i framkant för till exempel Machine Learning, Augmented Reality och visualisering. Vi utvecklar lösningar för kund med erfarna team i miljöer som Microsoft, Java eller Open source. Vi har några av världens främsta experter inom FME (programvara för databearbetning) bland våra medarbetare i Malmö.

Samhället är i stark förändring och vår utmaning kan exempelvis vara att utveckla den Smarta Staden där nyttan av att använda specialanpassade IT-stöd med geografisk information är som störst.

Hos oss på Sweco får alla lov att skapa affärer. Som gruppchef hjälper du medarbetarna att framgångsrikt hitta nya affärer som skapar tillväxt och bygger vår framtid. Affärer som är lönsamma och bidrar till utvecklingen av ett hållbart samhälle.
 

Är det dig vi söker?

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har erfarenhet av en ledande roll inom IT såsom projektledare, konsultchef eller någon annan form av ansvarsroll. Särskilt meriterande är om du har specialistkunskaper inom några av våra kompetensområden inom IT för samhällsutveckling.

Du motiveras av möjlighet att utveckla lönsamma affärer och projekt, har lätt för att inspirera och engagera andra och är en resultat- och utvecklingsinriktad drivkraft
 

De bästa verktygen för att lyckas som ledare hos oss:

  • Trevlig attityd
  • Konsultativt bemötande
  • Effektivt utförande

  • Empatiskt handlande

  • Beslutsam vägledning
     

Titta gärna på vår film för att se mer om vårt affärsområde IT för samhällsutveckling:

http://youtu.be/nxJdGHr7ikQ


Hos Sweco finns utrymme för nya idéer och inspiration för affärsmässiga konsulter, kreativa entreprenörer och ledare som ser möjligheterna och vill göra något av dem. Vi vågar påstå att Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Urval och intervjuer sker löpande.


Kontaktinformation

Sofia Boström,  Regionchef, +46 (0) 11 495 38 04
Jacob Linusson, HR,  +46 (0) 8 695 64 30

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom