Gruppchef i produktion till Scania Oskarshamn

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Är du intresserad ledarskap och brinner för att utveckla människor? Vill du få möjligheten att arbeta inom en större organisation och ansvara för ca 20 medarbetare i produktion? Just nu har du chansen att söka tjänsten som Gruppchef i produktion på Scania i Oskarshamn.

Scania Oskarshamn är Kalmar läns största privata arbetsgivare och ansvarar för tillverkning av hela europaproduktionen av lastbilshytter. Vår moderna hyttfabrik består bland annat av Logistik, Pressverkstad, Karossverkstad, Grundmåleri, Täcklacksmåleri samt Monteringsverkstad. Vi ligger i framkant med hög produktkvalitet och automationsgrad.

Uppdraget

Som gruppchef i produktion leder du en avdelning om 15-25 medarbetare. Du ansvarar även för att avdelningen på ett säkert sätt levererar rätt kvalitet vid rätt tidpunkt till rätt kostnad.

I rollen fungerar du både som chef, lärare och tränare i tillämpningen av de arbetssätt och metoder som vi arbetar efter. Du ansvarar för arbetsmiljö och för personalens utveckling, men också för strategiska frågor som rör gruppens resurser, kompetens och processer. Det finns en tydlig struktur för arbetet, men det är ditt närvarande och agerande ledarskap som kommer att avgöra vilka resultat som uppnås. Rollen innebär ett självständigt, utmanade och framförallt utvecklande arbete.

Din profil

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna med teknisk bakgrund men inget krav, och som brinner för ledarskap. Vi ser att du har chefserfarenhet och förmåga att kunna balansera teknik med ledarskapsfrågor. Du har ett stort produktionshjärta och vill arbeta med att utveckla medarbetare, arbetssätt samt metoder för att nå uppsatta mål. Du är en god kommunikatör som är lyhörd och har förmågan att entusiasmera, motivera och utveckla din omgivning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete med mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett tryggt och internationellt företag.

Scanias kärnvärden definierar vår kultur. Kunden först, respekt för individen och kvalitet. I det dagliga arbetet innebär det att vi tror på en inspirerande arbetsplats där kund, medarbetare och produkt får ta plats. Att ha roligt på jobbet är viktigt för oss.

Arbetstider och omfattning

Skiftarbete

Tillsvidare

Heltid

Ytterligare information

För mer information är du välkommen att kontakta:

Gruppchef HR business partner Niklas Olsson, +46491-765078

niklas.olsson@scania.com

 

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom