Gruppchef Energy till Rejlers i Göteborg

Vill du vara med och utveckla Rejlers framgångsrika energidivision? Känner du igen dig i beskrivningen som affärsmässig, relationsskapande och resultatmedveten? Då kan rollen som Gruppchef vara nästa utmaning för dig! Vi växer i Göteborg och söker nu en ledare som brinner för att skapa tillväxt och utveckla vinnande team!

Rejlers energidivision består idag av 150 kompetenta konsulter spridda över landet från Skellefteå i Norr till Malmö i söder. Våra kunder är framför allt energiföretag och elnätsföretag, men också industrier. Under 2018 genomgår Rejlers tillsammans med ny ledning en tillväxtresa med fokus på att utöka personalgruppen på flera orter – därtill Göteborg. Som ett led i detta behöver vi nu flera kompetenta och drivna chefer som vill vara med och designa framtiden för medarbetare, kunder och Sverige i stort.

Om tjänsten

Som gruppchef är du en del av energidivisionens ledningsgrupp. Du kommer att skapa ett naturligt samarbete med både andra divisioner lokalt men även andra grupper inom divisionen. Därtill kommer du att kunna ta del av befintliga ramavtal men framförallt skapa nya affärer tillsammans med ditt växande team.

I rollen har du fullt ansvar för budget, resultat och konsulterna och genom tidigare erfarenhet och stort förtroende finns goda möjligheter till att leda Rejlers framgång inom Energi i Göteborgsområdet.  Detta är ett gyllene tillfälle att få skapa en affär från grunden och tillsammans med engagerade kollegor skapa samhällsvärde och tillväxt.

Vi söker dig som har

 • Teknisk utbildning på eftergymnasial nivå
 • Erfarenhet av energi som konsult eller från linjeroll inom elkraft
 • Erfarenhet av en ledande roll med resultat- och verksamhetsansvar
 • Erfarenhet av rekrytering och personalledning

För att trivas i rollen är du en person som

 • Gillar människor och är relationsskapande, affärsmässig och resultatmedveten
 • Ser mervärdet i att utveckla medarbetare och skapa framgångsrika team
 • Vågar ställa krav på ett ärligt och tydligt sätt
 • Triggas av att ta ansvar för att bygga en affär
 • Är kvalitetsmedveten och har ett starkt engagemang
 • Trivs med att arbeta med många interna och externa kontakter
 • Är en drivande och tydlig ledare

Övrig information

Tillträde: Hösten 2018, med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg

Om REJLERS

Rejlers är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med över 2000 anställda i Norge, Sverige och Finland. Rejlers historia inom elkraft började för 75 år sedan med att bygga Sveriges elnät. Nu har vi fokus på att bygga framtidens elförsörjning för ett 100 % förnyelsebart Sverige.

Som anställd hos Rejlers erbjuds du en sund arbetsmiljö med tydliga värderingar och konsulten i fokus. Här erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag och en platt organisation med snabba beslutsvägar.

Vill du skapa en karriär hos Rejlers? Då rekommenderar vi dig att ansöka så snart som möjligt då urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar runt processen? Vänligen kontakta rekryterare Karin Hedenström via mail till karin.hedenstrom.uk@rejlers.se

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom